Բաղադրությունը`

  • 3 բանան
  • 3ճ/գ շաքարավազ
  • 50 մլ նարնջի հյութ
  • 100 գրամ դառը շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը`


Բանանները տրորել, ավելացնել շաքարավազը ևհյութը: Եփել միջին ուժգնության կրակի վրա մոտ 5 րոպե:
Շոկոլադը բաժանել մասերի և ավելացնել եփվող բանանի վրա, խառնել մինչև հալվի: Կրակից վերցնել և լցնել ապակյատարրայի մեջ: Այս ջեմը կարելի է պահել սառնարանում

Շոկոլադ բանան նարնջի հյութ Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Բանանով հաց

Մաղադանոսով կոտլետ

Սպանախով ձվածեղ

Դերունի

Ավոկադոյով տոստ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Վարսակի շիլա

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Դդմիկով խավիար

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Սմուզի

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Գետնանուշի կարագ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Բրոկոլիով ձվածեղ