Բաղադրությունը`

  • 3 բանան
  • 3ճ/գ շաքարավազ
  • 50 մլ նարնջի հյութ
  • 100 գրամ դառը շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը`


Բանանները տրորել, ավելացնել շաքարավազը ևհյութը: Եփել միջին ուժգնության կրակի վրա մոտ 5 րոպե:
Շոկոլադը բաժանել մասերի և ավելացնել եփվող բանանի վրա, խառնել մինչև հալվի: Կրակից վերցնել և լցնել ապակյատարրայի մեջ: Այս ջեմը կարելի է պահել սառնարանում

Շոկոլադ բանան նարնջի հյութ Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Բանանով հաց

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Վարսակի շիլա

Վեգան Վաֆլի

Բրնձով պուդինգ (վեգան)

Բանանով հաց (Վեգան)

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Ավոկադոյով տոստ

Ավոկադոյով և սնկով տոստ

Սպանախով ձվածեղ

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Սմուզի

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Դդմիկով խավիար

Բրոկոլիով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Գետնանուշի կարագ

Դերունի