Բաղադրությունը`

  • 3 բանան
  • 3ճ/գ շաքարավազ
  • 50 մլ նարնջի հյութ
  • 100 գրամ դառը շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը`


Բանանները տրորել, ավելացնել շաքարավազը ևհյութը: Եփել միջին ուժգնության կրակի վրա մոտ 5 րոպե:
Շոկոլադը բաժանել մասերի և ավելացնել եփվող բանանի վրա, խառնել մինչև հալվի: Կրակից վերցնել և լցնել ապակյատարրայի մեջ: Այս ջեմը կարելի է պահել սառնարանում

Շոկոլադ բանան նարնջի հյութ Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Բանանով հաց

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Մաղադանոսով կոտլետ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Վարսակի շիլա

Բանանով հաց (Վեգան)

Վեգան վաֆլի

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Ավոկադոյով և սնկով տոստ

Ավոկադոյով տոստ

Սպանախով ձվածեղ

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Գետնանուշի կարագ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Սմուզի

Դդմիկով խավիար

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Դերունի