Բաղադրությունը`

  • 1 կգ ձու
  • 3 հատ ձու
  • 4 ճ/գ ձեթ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Շրեշտը մաքրել, լվանալ հոսող ջրի տակ և եփել աղ արած եռացող ջրի մեջ։
1․Պատրաստի շրեշտը հանել, ջրքամել և տապակել ձեթի մեջ 1 րոպե։ Ապա ավելացնել հարած ձուն։ եփել մինչև ձվի պատրաստ լինելը։ Կարելի է մատուցել սխտոր-մածունով։
1․Բարի ախորժակ

շրեշտ ձու ձեթ Հայկական խոհանոց

Նմանատիպ գրառումներ

Սև հաղարջով մաֆին

Ամերիկյան Փանքեյք

Տապակած խառը բանջար

Միջինք (Տապլա)

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Ընկույզով ավելուկ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Մաղադանոսով կոտլետ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Կաթով կարտոֆիլ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Բազուկով չեխական դերունի

Ընկույզով կանաչ լոբի

Սերկևիլով ոչխարի միս

Լավաշով իշխան

Նեխուրով ոչխարի միս

Գազարով տորթ

Տժվժիկ

Սրտաձև էկլեր

Էկլեր

Ձվով տապակած թելուկ

Սպանախով ձվածեղ

Դերունի

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Նուտելայով բրաունի

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Բլղուրով և մանդակով փլավ

Եղինջով և բլղուրով ապուր

Տապակած մանդակ

Սալորով թխվածք

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Պարոն Բանջար Ձվով

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Լոբով կոլոլակ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Սոբա

Մսով կոտլետ

Արագ պատրաստվող միս

Տիրամիսու

Ավելուկով և ձավարով ապուր

Կիտրոնով թխվածք

Սխտորած վարսակի փաթիլներով

Բլղուրով և ավելուկով փլավ

Ավելուկով ոսպապուր

Հաճարով և սնկով փլավ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կուլչա

Բանանով հաց

Կարտոֆիլով տորթ

Գազարով և լապշայով աղցան

Կոլդունի

Սպանախով ոչխարի միս

Սամոսա

Պասի թխվածքաբլիթ

Կարտոֆիլով և կաղամբաթթվով աղցան

Lյարդով տորթ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Ռուլետ <<Վագրային>>

Շոկոլադով կեքսեր

Աղցան <<Արքայազն>>

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Հաղարջով ալադի

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Տորթ <<Պանչո>>

Ամանորյա

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Գլուխ սոխով ալադի

Սպիտակ գինով իշխան

Կանաչ սխտորի մածուկ

Լահմաջո

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Ծիրանով բիսկվիտ

Շոկոլադե տորթ

Կատալոնական աղցան

Բամիայով ոչխարի միս

Այլազան

Սև հաղարջով կեքս

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Տորտինո

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ղազան խորոված

Շոկոլադե կեքս

Հավի միս «Բան-Բան»

Եղինջապուր

Եղինջով աղցան

Դդմիկով կոտլետ

Ելակով ալադի

Ավելուկի աղցան

Շոկոլադե բիսկվիտ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք