Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Հունվարի 28 2018թԴիտումներ` 5305
1․Կաթնաշոռը պատառաքաղով մանրացնել,
ավելացնել կտրատած խնձորը, բանանը, ավելացնել մածունը։ Բոլորը միաիսն խառնել։ Մատուցելուց առաջ կարելի է զարդարել մանրացրած ընկույզով։
Բարի ախորժակ
Մրգերը կարող եք անընդհատ փոփոխել։ Մածունի փոխարեն կարող եք օգտագործել նաև հունական յոգուրտ։ Կարելի է ավելացնել նաև ընկուզեղեն ու տարբեր տեսակի սերմեր։
կաթնաշոռ մածուն խնձոր բանան Նախաճաշ