Բաղադրությունը`

  • 1 տուփ կաթնաշոռ
  • 100 գրամ մածուն
  • 1 հատ բանան
  • 1 հատ խնձոր

Պատրաստման եղանակը`


1․Կաթնաշոռը պատառաքաղով մանրացնել, ավելացնել կտրատած խնձորը, բանանը, ավելացնել մածունը։ Բոլորը միաիսն խառնել։ Մատուցելուց առաջ կարելի է զարդարել մանրացրած ընկույզով։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


Մրգերը կարող եք անընդհատ փոփոխել։ Մածունի փոխարեն կարող եք օգտագործել նաև հունական յոգուրտ։ Կարելի է ավելացնել նաև ընկուզեղեն ու տարբեր տեսակի սերմեր։

կաթնաշոռ մածուն խնձոր բանան Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Բանանով հաց

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Դերունի

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Մաղադանոսով կոտլետ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Սրտաձև էկլեր

Սպանախով ձվածեղ

Շառլոտկա

Կոտլետ "Նրբություն"

Մսով կոտլետ

Վարսակի շիլա

Ավոկադոյով տոստ

Ավոկադոյով և սնկով տոստ

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Կարմիր կաղամբով և խնձորով աղցան

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Չիչխանով կոկտեյլ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Դդումով աղցան

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ելակով ալադի

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Սմուզի

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Գետնանուշի կարագ

Ծիրանով բիսկվիտ

Շոկոլադե տորթ

Սև հաղարջով կեքս

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Դդմիկով խավիար

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Կաթնաշոռով և կեռասով մուս

Մածունով թխվածքաբլիթ

Դանդուռով ձվածեղ

Աղցան <<Արևոտ դդում>>