Բաղադրությունը`

  • 1 տուփ կաթնաշոռ
  • 100 գրամ մածուն
  • 1 հատ բանան
  • 1 հատ խնձոր

Պատրաստման եղանակը`


1․Կաթնաշոռը պատառաքաղով մանրացնել, ավելացնել կտրատած խնձորը, բանանը, ավելացնել մածունը։ Բոլորը միաիսն խառնել։ Մատուցելուց առաջ կարելի է զարդարել մանրացրած ընկույզով։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


Մրգերը կարող եք անընդհատ փոփոխել։ Մածունի փոխարեն կարող եք օգտագործել նաև հունական յոգուրտ։ Կարելի է ավելացնել նաև ընկուզեղեն ու տարբեր տեսակի սերմեր։

կաթնաշոռ մածուն խնձոր բանան Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Բանանով հաց

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Դերունի

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Սպանախով ձվածեղ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Մաղադանոսով կոտլետ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Սրտաձև էկլեր

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Շառլոտկա

Չիչխանով կոկտեյլ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Վարսակի շիլա

Կարմիր կաղամբով և խնձորով աղցան

Մսով կոտլետ

Կոտլետ "Նրբություն"

Աղցան <<Արևոտ դդում>>

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Սև հաղարջով կեքս

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Դդումով աղցան

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ելակով ալադի

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Սմուզի

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Գետնանուշի կարագ

Ծիրանով բիսկվիտ

Շոկոլադե տորթ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Դդմիկով խավիար

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Կաթնաշոռով և կեռասով մուս

Մածունով թխվածքաբլիթ

Դանդուռով ձվածեղ

Սմբուկով և ընկույզով աղցան