Բաղադրությունը`

  • 1 տուփ կաթնաշոռ
  • 100 գրամ մածուն
  • 1 հատ բանան
  • 1 հատ խնձոր

Պատրաստման եղանակը`


1․Կաթնաշոռը պատառաքաղով մանրացնել, ավելացնել կտրատած խնձորը, բանանը, ավելացնել մածունը։ Բոլորը միաիսն խառնել։ Մատուցելուց առաջ կարելի է զարդարել մանրացրած ընկույզով։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


Մրգերը կարող եք անընդհատ փոփոխել։ Մածունի փոխարեն կարող եք օգտագործել նաև հունական յոգուրտ։ Կարելի է ավելացնել նաև ընկուզեղեն ու տարբեր տեսակի սերմեր։

կաթնաշոռ մածուն խնձոր բանան Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Բանանով հաց

Դերունի

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Կոտլետ "Նրբություն"

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Չիչխանով կոկտեյլ

Մաղադանոսով կոտլետ

Սպանախով ձվածեղ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Մսով կոտլետ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Դանդուռով սպաս

Բանանով հաց (Վեգան)

Վեգան վաֆլի

Ավոկադոյով և սնկով տոստ

Ավոկադոյով տոստ

Սրտաձև էկլեր

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Վարսակի շիլա

Կարմիր կաղամբով և խնձորով աղցան

Աղցան <<Արևոտ դդում>>

Դդումով աղցան

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ելակով ալադի

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Սմուզի

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Գետնանուշի կարագ

Կաթնաշոռով և կեռասով մուս

Սև հաղարջով կեքս

Բրոկոլիով ձվածեղ

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Շոկոլադե տորթ

Ծիրանով բիսկվիտ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Դանդուռով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դդմիկով խավիար

Շառլոտկա