Բաղադրությունը`

  • 1 տուփ կաթնաշոռ
  • 100 գրամ մածուն
  • 1 հատ բանան
  • 1 հատ խնձոր

Պատրաստման եղանակը`


1․Կաթնաշոռը պատառաքաղով մանրացնել, ավելացնել կտրատած խնձորը, բանանը, ավելացնել մածունը։ Բոլորը միաիսն խառնել։ Մատուցելուց առաջ կարելի է զարդարել մանրացրած ընկույզով։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


Մրգերը կարող եք անընդհատ փոփոխել։ Մածունի փոխարեն կարող եք օգտագործել նաև հունական յոգուրտ։ Կարելի է ավելացնել նաև ընկուզեղեն ու տարբեր տեսակի սերմեր։

կաթնաշոռ մածուն խնձոր բանան Նախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Դերունի

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Բանանով հաց

Սպանախով ձվածեղ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Սրտաձև էկլեր

Աղցան <<Արևոտ դդում>>

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Շառլոտկա

Մաղադանոսով կոտլետ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Կարմիր կաղամբով և խնձորով աղցան

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Մսով կոտլետ

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Կոտլետ "Նրբություն"

Չիչխանով կոկտեյլ

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Շոկոլադե տորթ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Դդումով աղցան

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Սմուզի

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Ելակով ալադի

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Դդմիկով խավիար

Ծիրանով բիսկվիտ

Սև հաղարջով կեքս

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Գետնանուշի կարագ

Կաթնաշոռով և կեռասով մուս

Մածունով թխվածքաբլիթ

Բրոկոլիով ձվածեղ