Շոկոլադա-բանանային ջեմ
Անի Նալբանդյան · նոյեմբեր 26 2014Դիտումներ 3329
Երբ ջեմ պատրաստելիս օգտագործում ենք նաև շոկոլադ, նախաճաշը ավելի հաճելի և տրամադրություն բարձրացնող է դառնում:
Բաղադրությունը`
- 3 բանան
- 3ճ/գ շաքարավազ
- 50 մլ նարնջի հյութ
- 100 գրամ դառը շոկոլադ
Պատրաստման եղանակը`
Բանանները տրորել, ավելացնել շաքարավազը ևհյութը: Եփել միջին ուժգնության կրակի վրա մոտ 5 րոպե:
Շոկոլադը բաժանել մասերի և ավելացնել եփվող բանանի վրա, խառնել մինչև հալվի: Կրակից վերցնել և լցնել ապակյատարրայի մեջ:
Այս ջեմը կարելի է պահել սառնարանում
շոկոլադբանաննարնջի հյութնախաճաշ
Նմանատիպ գրառումներ

Նախաճաշը կարելի է դարձնել համեղ և օգտակար դանդուռով ձվածեղի շնորհիվ։ Պատրաստեք և վայելեք այս անչափ համեղ և օգտակար բույսը։

Նախաճաշը օրվա սննդակարգի կարևոր մասն է, բայց շատ հաճախ մենք այն բաց ենք թողնում առավոտյան շատ քիչ ժամանակ ունենալու պատճառով։ Առաջարկում եմ նախաճաշ, որը կարող ենք պատրաստել երեկոյան, իսկ առավոտյան մնում է միայն վայելել համեղ և առողջարար նախաճաշը։
