Շոկոլադա-բանանային ջեմ
Անի Նալբանդյան · նոյեմբեր 26 2014Դիտումներ 5173
Երբ ջեմ պատրաստելիս օգտագործում ենք նաև շոկոլադ, նախաճաշը ավելի հաճելի և տրամադրություն բարձրացնող է դառնում:
Բաղադրությունը`
- 3 բանան
 - 3ճ/գ շաքարավազ
 - 50 մլ նարնջի հյութ
 - 100 գրամ դառը շոկոլադ
 
Պատրաստման եղանակը`
Բանանները տրորել, ավելացնել շաքարավազը ևհյութը: Եփել միջին ուժգնության կրակի վրա մոտ 5 րոպե:
Շոկոլադը բաժանել մասերի և ավելացնել եփվող բանանի վրա, խառնել մինչև հալվի: Կրակից վերցնել և լցնել ապակյատարրայի մեջ:
Այս ջեմը կարելի է պահել սառնարանում 



