Բաբա Գանուշ
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Հոկտեմբերի 11 2019թԴիտումներ` 2551
Սմբուկները խորովել կրակի վրա, մաքրել և շատ մանր կտրատել: Ավելացնել թահինը, ճզմած սխտորը, լիմոնի հյութը, զեյթունի ձեթ, աղը և կարմիր պղպեղը: Բոլորը միասին լավ խառնել, հետո ավելացնել խորանարդիկներով կտրատած լոլիկը, շատ մանր կտրատած սոխը և մաղադանոսը: Վերջնական խառնել և մատուցել լոշիկի հետ:Կարելի է զարդարել սումախով և և զեյթունի ձեթով
սմբուկ լոլիկ մաղադանոս թահին Աղցաններ