Բաղադրությունը`

  • 100 գրամ մասուր
  • 1 լիտր ջուր
  • Մեղր կամ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը`


1․Մասուրը լվանալ մի քանի անգամ, որպեսզի ավելորդ փոշին դուրս գա։Վերցնել ապակյա շիշ, մեջը եռացրած ջուր լցնել, թողնել 3-4 րոպե, ջուրը թափել։
2․Շշի մեջ լցնել լվացած մասուրը։ Ջուրը եռացնել և անմիջապես ավելացնել մասուրի վրա։ Ապակյա շիշը փակել, փաթաթել մի քանի սրբիչով կամ ծածկոցով։ Թողնել 12 ժամ թրմվելու։
3․Պատրաստի կոմպոտի մեջ կարող եք ավելացնել շաքարավազ կամ մեղր։ Կարող եք նաև առանց քաղցրացնելու խմել։

մասուր ջուր մեղր վիտամին C Խմիչքներ և կոկտեյլներ

Նմանատիպ գրառումներ

Ջուր Սասսի

Չիչխանով կոկտեյլ

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Կոսմոպոլիտան

Կանաչ սմուզի

Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Թուրինջով Պունշ

Սմուզի