Բաղադրությունը`

  • 1կգ պարոն բանջար
  • 2 հատ ձու
  • 3 ճ/գ բուսայուղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Պարոն բանջարը լավ լվանալ հոսող սառը ջրի տակ և խաշել աղ արած եռացող ջրի մեջ մինչև պատրաստ լինելը, ապա ջրքամել։
2․Կաթսայի մեջ ավելացնել ձեթը, լցնել եփած կանաչին ու հարած ձուն։ Եփել մինչև ձվի պատրատ լինելը։ Մատուցել սխտոր մածունով։
Բարի ախորժակ

պարոն բանջար ձու բուսայուղ Հայկական խոհանոց

Նմանատիպ գրառումներ

Ավելուկով և ձավարով ապուր

Ավելուկով ոսպապուր

Միջինք (Տապլա)

Հաճարով և սնկով փլավ

Ընկույզով կանաչ լոբի

Նեխուրով ոչխարի միս

Կաթով կարտոֆիլ

Ձվով տապակած շրեշտ

Բլղուրով և ավելուկով փլավ

Լոբով կոլոլակ

Դանդուռով սպաս

Ավոկադոյով տոստ

Բլղուրով և մանդակով փլավ

Սխտորած վարսակի փաթիլներով

Եղինջով և բլղուրով ապուր

Տապակած խառը բանջար

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Եղինջապուր

Եղինջով աղցան

Ավելուկի աղցան

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Ղազան խորոված

Սպանախով ոչխարի միս

Սպիտակ գինով իշխան

Մածունով թխվածքաբլիթ

Լահմաջո

Ընկույզով ավելուկ

Տժվժիկ

Լավաշով իշխան

Սերկևիլով ոչխարի միս

Այլազան

Բամիայով ոչխարի միս

Կարտոֆիլով և կաղամբաթթվով աղցան