Կարտոֆիլով և կաղամբաթթվով աղցան
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Մարտի 3 2015թԴիտումներ` 9578
Կարտոֆիլը եփել գոլորշիով կամ ջրում: Թեթևակի պաղած կարտոֆիլը կլպել և կտրտել կլոր շերտերով, լցնել ամանը, ավելացնել մանր շերտերով կտրտած, աղաջուրը քամած կաղամբաթթու,աղ, պղպեղ, ձեթ: Բոլորը լավ խառնել և լցնել մատուցվող ամանի մեջ: Զարդարել կտրատած մաղադանոսով:
Բարի ախորժակ
կարտոֆիլ կաղամբաթթու մաղադանոս պաս Հայկական խոհանոց <<Հայկական Խոհանոց>>1963