Բաղադրությունը`

  • 250 գրամ ծաղկակաղամբ
  • 1 հատ կարմիր պղպեղ
  • համեմ
  • կտավատի ձեթ
  • սև պղպեղ
  • կարմիր պղպեղ
  • ծովի աղ

Պատրաստման եղանակը`


Ծաղկակաղամբը լվանալ և անցկացնել քերիչով:Ջեռոցը տաքացնել 200 աստիճան և եփել ծաղկակաղամբը 5 րոպե: Ջեռոցից հանել, վրան ավելացնել մանր կտրատած կարմիր պղպեղը, համեմը, սև և կարմիր պղպեղը, աղը և ձեթը:Բոլորը միասին խառնել և մատուցել:
Բարի ախորժակ

տաք ուտեստներհամեմծաղկակաղամբկարմիր պղպեղ

Նմանատիպ գրառումներ