Բաղադրությունը`

  • 1 կգ խնջլոզ
  • 3 հատ ձու
  • կարագ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Խնջլոզը մաքրել, լավ լվանալ սառը հոսող ջրով այնպես, որ հողի մասնիկներ չմնան։
2․Եռացող աղ արած ջրի մեջ շոգեխաշել 3-4 րոպե։ Ջրից հանել և քամել։
3․Կարագը տաքացնել, ավելացնել ջրքամված ղնջլոզը, տապակել մեկ րոպե, ապա ավելացնել հարած ձուն։ Թողնել կրակին մինչև ձուն պատրաստ լինի։ ՄԱտուցել տաք վիճակում սխտոր-մածունով։
Բարի ախորժակ

ձուհայկական խոհանոցխնջլոզ

Նմանատիպ գրառումներ