Բաղադրությունը`

  • 1 կապ հազար
  • 1 հատ խոշոր գազար
  • 0.5 կապ կանաչ սոխ
  • 0.5 կապ մաղադանոս
  • 0.5 կապ համեմ
  • 0.5 կապ թարխուն
  • 3 ճ/գ ձեթ
  • 1 ճ/գ լիմոնի հյութ
  • 1 ճ/գ քունջութ
  • աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Հազարը լվանալ սառը ջրով, թողնել, որ ջուրը քամվի, ապա կտրատել:
2.Գազարը լվանալ, մաքրել և անցկացնել խոշոր քերիչով: Ավելացնել կտրատած հազարի վրա:
3.Սոխը և կանաչիները նույնպես լվանալ սառը ջրով, կտրատել և ավելացնել հազարի վրա:
4.Աղցանի վրա ավելացնել ձեթր, լիմոնի հյութը, սև պղպեղը,աղը, քունջութը: Բոլորը միասին խառնել և մատուցել:
Բարի ախորժակ

մաղադանոսգազարաղցաններքունջութսոխհամեմպահքթարխունհազար

Նմանատիպ գրառումներ