Բաղադրությունը`

  • 1 տուփ կաթնաշոռ
  • 100 գրամ մածուն
  • 1 հատ բանան
  • 1 հատ խնձոր

Պատրաստման եղանակը`


1․Կաթնաշոռը պատառաքաղով մանրացնել, ավելացնել կտրատած խնձորը, բանանը, ավելացնել մածունը։ Բոլորը միաիսն խառնել։ Մատուցելուց առաջ կարելի է զարդարել մանրացրած ընկույզով։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


Մրգերը կարող եք անընդհատ փոփոխել։ Մածունի փոխարեն կարող եք օգտագործել նաև հունական յոգուրտ։ Կարելի է ավելացնել նաև ընկուզեղեն ու տարբեր տեսակի սերմեր։

բանաննախաճաշկաթնաշոռխնձորմածուն

Նմանատիպ գրառումներ