Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / հունվար 28 2018Դիտումներ` 5389
Բաղադրությունը`
- 1 տուփ կաթնաշոռ
- 100 գրամ մածուն
- 1 հատ բանան
- 1 հատ խնձոր
Պատրաստման եղանակը`
1․Կաթնաշոռը պատառաքաղով մանրացնել,
ավելացնել կտրատած խնձորը, բանանը, ավելացնել մածունը։ Բոլորը միաիսն խառնել։ Մատուցելուց առաջ կարելի է զարդարել մանրացրած ընկույզով։
Բարի ախորժակ
Հուշում`
Մրգերը կարող եք անընդհատ փոփոխել։ Մածունի փոխարեն կարող եք օգտագործել նաև հունական յոգուրտ։ Կարելի է ավելացնել նաև ընկուզեղեն ու տարբեր տեսակի սերմեր։
բանաննախաճաշկաթնաշոռխնձորմածուն
Նմանատիպ գրառումներ
