Կաթով կարտոֆիլ

Անի Նալբանդյան · ապրիլ 17 2016
Դիտումներ 11008

Բաղադրությունը`

  • 400 գրամ կարտոֆիլ
  • 40 գրամ կարագ
  • 200 գրամ կաթ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Կարտոֆիլը լվանալ, կլպել, կտրատել խորանարդիկներով, վրան եռման ջուր լցնել և եփել մինչև կիսապատրաստ լինելը։
2․Ջուրը քամել, վրան կաթ ավելացնել, կարագ դնել և նորից տեղափոխել կրակին։ Եփել մինչև պատրաստ լինելը։ Նախքան կրակի անջատելը համեմել աղով։ Մատուցել տաք վիճակում որպես խավարտ մսի հետ։
Բարի ախորժակ

կաթկարագկարտոֆիլհայկական խոհանոց

Նմանատիպ գրառումներ
Վարսակի շիլա
Կիտրոնով թխվածք
Էկլեր
Շոկոլադե կեքս