Բաղադրությունը`

  • 400 գրամ կարտոֆիլ
  • 40 գրամ կարագ
  • 200 գրամ կաթ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Կարտոֆիլը լվանալ, կլպել, կտրատել խորանարդիկներով, վրան եռման ջուր լցնել և եփել մինչև կիսապատրաստ լինելը։
2․Ջուրը քամել, վրան կաթ ավելացնել, կարագ դնել և նորից տեղափոխել կրակին։ Եփել մինչև պատրաստ լինելը։ Նախքան կրակի անջատելը համեմել աղով։ Մատուցել տաք վիճակում որպես խավարտ մսի հետ։
Բարի ախորժակ

կաթկարագկարտոֆիլհայկական խոհանոց

Նմանատիպ գրառումներ