Բաղադրությունը`

  • 100 գրամ չորացրած ավելուկ
  • 50 գրամ գլուխ սոխ
  • 20 գրամ ձեթ
  • աղ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Չորացրած ավելուկը եփել, քամել, շատ մանր կտրտել։
2․Առանձին ամանում մանր կտրտած սոխով սոխառած անել, դրան ավելացնել ավելուկը, ապա աղ և սև պղպեղ ցանել, խառնել և բոլորը միասին տապակել մի քանի րոպե, այնուհետև լցնել աղցանամանը, թողնել, որ սառի և մատուցել։
Բարի ախորժակ

ձեթպահքհայկական խոհանոց<<հայկական խոհանոց>>1963գլուխ սոխավելուկ

Նմանատիպ գրառումներ