Ջուր Սասսի
Անի Նալբանդյան · հունվար 31 2015Այս խմիչքը իր անվանումը ստացել է Սինտիա Սասսի պատվին:Սինտիան հայտնի դիետոլոգ է , ով առաջարկել է այս բաղադրատոմսը:Բոլոր նրանք, ովքեր ուզում են նիհարել և միևնույն ժամանակ մաքրել իրենց օրգանիզմը, կարող են այսօրվանից գործի անցնել:
Բաղադրությունը`
- 1 միջին չափի լիմոն
- 1 միջին չափի վարունգ
- 10-15 տերև անանուխ
- 2 սմ իմբիրի արմատ
- 2լ ֆիլտրած ջուր
Պատրաստման եղանակը`
1.Սասսի ջուրը պետք է պատրաստել երեկոյան, քանի որ այն պիտի ամբողջ գիշեր մնա սառնարանում: Բոլոր բաղադրիչները շատ լավ լվանալ: Կարելի է նաև տաք ջրով լվանալ, քանի որ բաղադրիչները կտրատելու ենք առանց մաքրելու:
2.Վարունգը և լիմոնը կտրատել շատ բարակ շերտերով:
3.Իմբիրի արմատը մաքրել և անցկացնել մանր քերիչով: Քերած իմբիրը պետք է լինի մեկ թեյի գդալ:
4.Վերցնել երկու լիտրանոց աման (բանկա, կուժ կամ կաթսա) բոլոր բաղադրիչները լցնել մեջը, ավելացնել ֆիլտրած ջուր և դնել սառնարան, թողնել մնա ամբողջ գիշերը:
5.2 լիտրը պետք է խմել ողջ օրվա ընթացքում: Ջուրը ստացվում է մի փոքր թթվային և թարմացնող, հետևաբար խմելը դժվար չէ: Ջուրը պետք է պատրաստել մեկ շաբաթ ամեն օր: Այն օգնում է օրգանիզմից հանել տոքսինները:
Աղբյուրը