Սև հաղարջը ձմռան համար
Անի Նալբանդյան · հուլիս 21 2015Դիտումներ 4531
Ձմռանը հատապտուղները կարելի է պահել շաքարավազի օգնությամբ: Բավական է խառնել 1:2 հարաբերությամբ հատապտուղ և շաքարավազ: Այս տարբերակով կարող եք պահել բոլոր հատապտուղները:
Բաղադրությունը`
- 1 կգ սև հաղարջ
- 2 կգ շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը`
1.Սև հաղարջը մաքրել, լվանալ սառը ջրով և չորացնել: Անցկացնել մսաղացով կամ հարել բլենդերով: Վրան ավելացնել 2կգ շաքարավազ և խառնել: Թողնել սենյակային ջերմաստիճանում 2-3 օր, օրը 2-3 անգամ խառնել, որ շաքարավազը հալվի:Լցնել մաքուր լվացած և ստերիլացված բանկաները: