Սև հաղարջը ձմռան համար

Անի Նալբանդյան · հուլիս 21 2015
Դիտումներ 4290

Ձմռանը հատապտուղները կարելի է պահել շաքարավազի օգնությամբ: Բավական է խառնել 1:2 հարաբերությամբ հատապտուղ և շաքարավազ: Այս տարբերակով կարող եք պահել բոլոր հատապտուղները:

Բաղադրությունը`

  • 1 կգ սև հաղարջ
  • 2 կգ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը`


1.Սև հաղարջը մաքրել, լվանալ սառը ջրով և չորացնել: Անցկացնել մսաղացով կամ հարել բլենդերով: Վրան ավելացնել 2կգ շաքարավազ և խառնել: Թողնել սենյակային ջերմաստիճանում 2-3 օր, օրը 2-3 անգամ խառնել, որ շաքարավազը հալվի:Լցնել մաքուր լվացած և ստերիլացված բանկաները:

շաքարավազաղանդերսև հաղարջ

Նմանատիպ գրառումներ
Հոնով և տանձով ջեմ
Ելակը բալզամիկ քացախով
Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ