Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Անի Նալբանդյան · նոյեմբեր 26 2014
Դիտումներ 4772

Երբ ջեմ պատրաստելիս օգտագործում ենք նաև շոկոլադ, նախաճաշը ավելի հաճելի և տրամադրություն բարձրացնող է դառնում:

Բաղադրությունը`

  • 3 բանան
  • 3ճ/գ շաքարավազ
  • 50 մլ նարնջի հյութ
  • 100 գրամ դառը շոկոլադ

Պատրաստման եղանակը`


Բանանները տրորել, ավելացնել շաքարավազը ևհյութը: Եփել միջին ուժգնության կրակի վրա մոտ 5 րոպե:
Շոկոլադը բաժանել մասերի և ավելացնել եփվող բանանի վրա, խառնել մինչև հալվի: Կրակից վերցնել և լցնել ապակյատարրայի մեջ: Այս ջեմը կարելի է պահել սառնարանում

շոկոլադբանաննարնջի հյութնախաճաշ

Նմանատիպ գրառումներ
Բանանով հաց (Վեգան)
Տաք կոկտեյլ բանանով և շոկոլադով