Բաղադրությունը`

  • 500 գրամ բազուկ
  • 2-3 պճեղ սխտոր
  • 1 հատ ձու
  • 4-5 ճ/գ ալյուր
  • աղ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1. Բազուկը լվանալ, չորացնել, փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ և եփել 200 աստիճան ջեռոցի մեջ 30-40 րոպե: Ջեռոցից հանել, մի փոքր հովացնել և կլպել: Անցկացնել մանր քերիչով: Քերած բազուկի վրա ավելացնել ճզմած սխտորը, ձուն, ալյուրը, աղը և սև պղպեղը: Բոլորը միասին լավ խառնել:
2.Թավայի մեջ ձեթ լցնել, տաքացնել: Գդալով վերցնել խճողակից և տապակել ձեթի մեջ երկու կողմից: Կարելի է մատուցել թթվասերով:
Բարի ախորժակ

բազուկ սխտոր ձու ալյուր Արևմտյան խոհանոց

Նմանատիպ գրառումներ

Դդմիկով կոտլետ

Lյարդով տորթ

Կոլդունի

Շոկոլադե կեքս

Սև հաղարջով կեքս

Գազարով և լապշայով աղցան

Մարինացված բազուկ

Մաղադանոսով կոտլետ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Շոկոլադե տորթ

Կիտրոնով թխվածք

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Տորտինո

Նուտելայով բրաունի

Սև հաղարջով մաֆին

Ելակով ալադի

Սոբա

Սրտաձև էկլեր

Շոկոլադե բիսկվիտ

Մարինացված հում բազուկ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Բանանով հաց

Սալորով թխվածք

Գազարով տորթ

Ռուլետ <<Վագրային>>

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Հաղարջով ալադի

Էկլեր

Ամերիկյան Փանքեյք

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Տորթ <<Պանչո>>

Լեբկուխեն

Իմամ Բայալդի

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Խորոված սմբուկով և պղպեղով խավարտ

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Ձվով տապակած թելուկ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Ընկույզով կանաչ լոբի

Սպանախով ձվածեղ

Դերունի

Դանդուռով թթու

Պաստա Կարբոնարա

Ջեռոցում եփած սխտորով կարտոֆիլ

Տապակած կարտոֆիլը դդմիկով

Տապակած խառը բանջար

Ձավարով և համեմունքներով փլավ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Բազուկով և սնկով աղցան

Բալը ձյան տակ

Դանդուռով և կարտոֆիլով աղցան

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Աջափսանդալի

Տիրամիսու

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Բանջարեղենային միքս

Կանաչ լոբով և գազարով աղցան

Բրնձով և դանդուռով փլավ

Սիսեռով և սմբուկով աղցան

Բրնձով և խաղողի տերևներով փլավ

Կանաչ լոբով և կարտոֆիլով աղցան

Դդմիկով և սնկով սոտե

Դդմիկով և գազարով աղցան

Ավելուկով սենդվիչ

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Բազուկով հումուս

Հավի կրծքամսով և դդմիկով կոտլետ

Դդումով և բրնձով փլավ

Քարաճիկով աղցան

Եղինջով և բլղուրով ապուր

Տապակած մանդակ

Հավի կծու սրտիկներ

Ավելուկով ոսպապուր

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Մսով կոտլետ

Խորոված լոլիկով սոուս

Տոնական լցոնած հավ

Հավի կրծքամսով և լավաշով սամոսա

Միջինք (Տապլա)

Ոսպով և բազուկով աղցան

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Սխտորած վարսակի փաթիլներով

Բլղուրով և ավելուկով փլավ

Ձվով տապակած շրեշտ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Արագ պատրաստվող միս

Կարտոֆիլով տորթ

Կուլչա

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Թաց շոկոլադե թխվածք

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Տապակած գազար

Կորեական գազարը մսով

Կեֆիրով թխվածք

Սպանախով աղցան

Գլուխ սոխով ալադի

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Անանուխով չաթնի

Սամոսա

Բյոֆ Բուգինյոն

Պասի թխվածքաբլիթ

Խաշած լեզվով աղցան

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Դանդուռով աղցան

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Վարունգով սոուս

Խորոված ջեռոցում

Շոկոլադով կեքսեր

Դդմիկով տորթ

Աղցան <<Արքայազն>>

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Իտալական աղցան <<Սիմպո>>

Աղցան <<Թավշյա>>

Ամանորյա

Ամանորյա աղցան <<Բազուկե տոնածառ>>

Բազուկով կոտլետ

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Հունական աղցան

Բազուկով խավիար

Դդմիկով օրզո

Ծաղկակաղամբ <<Բրնձի հատիկներ>>

Չիչխանով սոուս

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Բրոկոլիով ձվածեղ

Դանդուռով և դդմիկով աղցան

Մարինացված կանաչ լոբի

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Դդումով կոտլետ

Հավի մսով և նշով աղցան

Հավի կրծքամիսը թթվասերով

Կարմիր լոբով աղցան

Շառլոտկա

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Ծաղկակաղամբով աղցան

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Սմբուկը լոլիկի հյութի մեջ

Դանդուռով ձվածեղ

Բլյու Չիզ

Կանաչ լոբով ամառային ճաշ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Տապակած մատղաշ կարտոֆիլ

Գազարով կեքս

Ավելուկի աղցան

Հավի թևիկներ Բուֆալո

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Կարմիր աղցան

Հավի մսով և կաղամբով տեֆտելիա

Կեֆտեդես

Սնկի համով սմբուկ

Թարխունով և սխտորով քացախ

Ծիրանով բիսկվիտ

Կաղամբաթթվով Վինեգրետ