Բաղադրությունը`

  • 500 մլ կաթ
  • 1 հատ բանան
  • վանիլին
  • 50 գրամ սև շոկոլադ
  • 1/4 թ/գ դարչին

Պատրաստման եղանակը`


Կաթը տաքացնել կաթսայի մեջ, ավելացնել մի պտղունց վանիլին: Բանանը հարել բլենդերով և ավելացնել կրակի վրա դրված կաթի մեջ: Շոկոլադը բաժանել մանր մասերի և ավելացնել կաթի ու բանանի մեջ, թողնել, որ հալվի: Երբ կոկտեյլը համասեռ կդառնա, վերցնել կրակի վրայից և լցնել բաժակների մեջ: Մատուցելուց առաջ վրան դարչին շաղ տալ:
Աղբյուրը

կաթ բանան շոկոլադ վանիլին դարչին Խմիչքներ և կոկտեյլներ

Նմանատիպ գրառումներ

Սմուզի

Բանանով և կիվիով կոկտեյլ

Չիչխանով և կոճապղպեղով թեյ

Վարսակի փաթիլները հաղարջով և բանանով

Կիվիով կոկտեյլ

Չիչխանով կոկտեյլ

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Կաթով կարտոֆիլ

Էկլեր

Կիտրոնով թխվածք

Լեբկուխեն

Խնձորով վարսակի փաթիլներ

Վարսակի շիլա

Մասուրի կոմպոտ

Բանանով հաց (Վեգան)

Վեգան Վաֆլի

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Ամերիկյան Փանքեյք

Գազարով տորթ

Սալորով թխվածք

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Սև հաղարջով մաֆին

Կոսմոպոլիտան

Ջուր Սասսի

Lյարդով տորթ

Կանաչ սմուզի

Թուրինջով Պունշ

Շոկոլադա-բանանային ջեմ

Շոկոլադով կեքսեր

Կարտոֆիլով տորթ

Բանանով հաց

Գազարով կեքս

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Շոկոլադե կեքս

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կուլչա

Մարինացված բազուկ

Շառլոտկա