Ձվով աղցան-նախաճաշ
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Փետրվարի 3 2015թԴիտումներ` 6367
1.Ձվերը պինդ խաշել, մաքրել և պատառաքաղով մանրացնել:
2.Վրան ավելացնել մանր կտրատած նեխուրը, սամիթը կամ մաղադանոսը, լիմոնի թարմ քամած հյութը և մայոնեզը: Բոլորը միասին լավ խառնել` համեմելով աղով և պղպեղով:
3. Այս շատ համեղ աղցան-նախաճաշը կարելի է մատուցել ինչպես հացով, այնպես էլ կրեկերով:
Բարի ախորժակ
ձու նեխուր սամիթ մայոնեզ լիմոն հաց Նախաճաշ