Ձվով աղցան-նախաճաշ
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / փետրվար 3 2015Դիտումներ` 7676
Բաղադրությունը`
- 4 հատ պինդ խաշած ձու
- 2 ճ/գ մայոնեզ
- 3 ճ/գ նեխուր
- 1 ճ/գ սամիթ կամ մաղադանոս
- 1 թ/գ լիմոնի հյութ
- աղ և պղպեղ
- հաց կամ կրեկեր
Պատրաստման եղանակը`
1.Ձվերը պինդ խաշել, մաքրել և պատառաքաղով մանրացնել:
2.Վրան ավելացնել մանր կտրատած նեխուրը, սամիթը կամ մաղադանոսը, լիմոնի թարմ քամած հյութը և մայոնեզը: Բոլորը միասին լավ խառնել` համեմելով աղով և պղպեղով:
3. Այս շատ համեղ աղցան-նախաճաշը կարելի է մատուցել ինչպես հացով, այնպես էլ կրեկերով:
Բարի ախորժակ
ձումայոնեզնախաճաշսամիթնեխուրլիմոնհաց
Նմանատիպ գրառումներ
