Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Անի Նալբանդյան · մարտ 23 2020
Դիտումներ 5500

Քաղցրի պահանջը պետք է սովորել բավարարել առողջ, բայց ոչ պակաս համեղ տարբերակներով։ Բնությունը մեզ առողջ ու երջանիկ լինելու համար ամեն ինչ նվիրել է, մնում է մենք այն ճիշտ օգտագործենք։ Բանանը Մեծ Պահքի օրերին կփոխարինի ձվին ու նույնիսկ շաքարավազին։ Անցնենք գործի։

Բաղադրությունը`

  • 2 հատ հասած բանան
  • 1,5-2 բաժակ վարսակի փաթիլներ
  • 1/4 բաժակ չամիչ
  • 20 հատ հոնի չիր
  • 1/4 թ/ դարչին

Պատրաստման եղանակը`


1․Լավ հասած բանանները պատառաքաղով լավ ճզմել այնքան, որ ստացվի համասեռ զանգված։
2․Ավելացնել վարսակի փաթիլները և խառնել, մինչև վարսակի փաթիլները ամբողջովին կպատվեն բանանի պյուրեով։
3․Ավելացնել չամիչը, հոնի չիրը և դարչինը։ Բոլորը միասին խառնել և թողնել 10-15 րոպե, որպեսզի բաղադրիչները լավ միանան։
4․Հանգստացած խմորից գդալով վերցնել և ձևավորելգնդիկներ։ Եփել նախապես 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15-20 րոպե։ Մատուցել թեյի հետ։
Բարի ախորժակ

թխվածքներ և տորթերբանանդարչինչամիչվարսակի փաթիլներհոնի չիր

Նմանատիպ գրառումներ
Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով
Վեգան վաֆլի
Բանանով հաց (Վեգան)