Բլյու Չիզ
Անի Նալբանդյան · հուլիս 2 2015Դիտումներ 6974
Բլյու Չիզ սոուսի պատրաստման համար օգտագործվում է բորբոսով պանիր, այստեղից էլ եկել է սոուսի անունը։
Բաղադրությունը`
- 100 գրամ ռոկֆոր պանիր
- 100 գրամ անյուղ թթվասեր
- 2-3 պճեղ սխտոր
- սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը`
1․Պանիրը, թթվասերը և սխտորը հարել բլենդերով մինչև համասեռ զանգված ստանալը։ Համեմել սև պղպեղով և շարունակել հարել մի քանի վայրկյան։ Լցնել սոուսի ամանի մեջ և մատուցել գազարի և նեխուրի հետ։
Բարի ախորժակ