Բլյու Չիզ

Անի Նալբանդյան · հուլիս 2 2015
Դիտումներ 6663

Բլյու Չիզ սոուսի պատրաստման համար օգտագործվում է բորբոսով պանիր, այստեղից էլ եկել է սոուսի անունը։

Բաղադրությունը`

  • 100 գրամ ռոկֆոր պանիր
  • 100 գրամ անյուղ թթվասեր
  • 2-3 պճեղ սխտոր
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Պանիրը, թթվասերը և սխտորը հարել բլենդերով մինչև համասեռ զանգված ստանալը։ Համեմել սև պղպեղով և շարունակել հարել մի քանի վայրկյան։ Լցնել սոուսի ամանի մեջ և մատուցել գազարի և նեխուրի հետ։
Բարի ախորժակ

սոուսներսխտորթթվասերռոկֆոր պանիր

Նմանատիպ գրառումներ
Վարունգով սոուս
Խորոված լոլիկով սոուս
Չիչխանով սոուս
Թարխունով և սխտորով քացախ
Անանուխով չաթնի