Վարունգով սոուս

Անի Նալբանդյան · դեկտեմբեր 10 2014
Դիտումներ 6691

Աղցաններ պատրաստելիս մայոնեզը կարելի է փոխարինել վարունգով պատրաստվող այս թեթև սոուսով:

Բաղադրությունը`

  • 1 միջին չափի վարունգ
  • 100 գրամ սերուցքային պանիր
  • 2 պճեղ սխտոր
  • 3 ճ/գ անյուղ թթվասեր
  • 1 ճ/գ սամիթ

Պատրաստման եղանակը`


Վարունգը անցկացնել քերիչով, հյութը թեթևակի քամել, ավելացնել պանիրը, ճզմած սխտորը, թթվասերը, կտրատած սամիթը և խառնել: Սոուսը պատրաստ է:

սոուսներսխտորսամիթվարունգսերուցքային պանիրթթվասեր

Նմանատիպ գրառումներ
Բլյու Չիզ
Խորոված լոլիկով սոուս
Չիչխանով սոուս
Թարխունով և սխտորով քացախ
Անանուխով չաթնի