Նրբերշիկը կաղամբի մեջ
Անի Նալբանդյան · հունվար 16 2015Դիտումներ 4827
Շատ հաճախ ամենապարզ մթերքներից կարելի է ստանալ համեղ և օրիգինալ ուտեստներ: Այս բաղադրատոմսը դրա վառ օրինակներից է:
Բաղադրությունը`
- 5 հատ նրբերշիկ
- կաղամբի թփեր
- 3 հատ ձու
- 200 գրամ պաքսիմատ
- 500 գրամ պանիր
Պատրաստման եղանակը`
1.Կաղամբի թերթիկները առանձնացնել, վրան լցնել եռացրած ջուր և թողնել 15 րոպե:
2.Պանիրը կտրատել բարակ շերտերով:
3.Նրբերշիկները տապակել, երկարությամբ անցք բացել և կտրատած պանիրներով լցոնել:
4.Կաղամբի թերթիկները հանել ջրից, չորացնել և դրանցով փաթաթել լցոնած նրբերշիկները:
5.Ձվերը հարել, փաթաթած նրբերշիկները թաթախել ձվի, հետ պաքսիմատի մեջ:
6.Տապակել բուսայուղի մեջ մարմանդ կրակի վրա:
Բարի ախորժակ
Աղբյուրը