Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Անի Նալբանդյան · դեկտեմբեր 12 2014
Դիտումներ 21284

Կարտոֆիլով բաղադրատոմսերը բազմաթիվ են: Փորձեք այս բաղադրատոմսը մեկ անգամ և համոզված եղեք, որ այն կդառնա Ձեր խոհանոցի մշտական <<բնակիչներից>> մեկը:

Բաղադրությունը`

  • 1 կգ կարտոֆիլ
  • 200 գրամ պանիր
  • 250 գրամ թթվասեր
  • 2 հատ գլուխ սոխ
  • աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


Կարտոֆիլը լվանալ, կճեպով խաշել, հովացնել, մաքրել և կտրատել 0.5 սմ հաստությամբ շերտերով: Սոխը կտրատել կիսալուսնաձև և տապակել ձեթով մինչև թափանցիկ դառնալը: Ջեռեփուկի տարան կարագապատել, տեղավորել կտրատած կարտոֆիլների առաջին շերտը, հետո տապակած սոխի շերտը, քսել թթվասերը: Շարունակել շերտերը մինչև բաղադրիչները վերջանան: Յուրաքանչյուր շերտը համեմել աղով և պղպեղով: Վերջին շերտի վրա ավելացնել քերած պանիրը և 30-35 րոպե եփել 180 աստիճան տաքությամբ ջեռոցում:

տաք ուտեստներպանիրկարտոֆիլսոխթթվասեր

Նմանատիպ գրառումներ
Կոտլետներ ջեռոցում
Կոտլետ "Նրբություն"
Կարմիր լոբով կոտլետ
Նրբերշիկը կաղամբի մեջ