Բաղադրությունը`

  • 1 կապ կարմիր բողկ
  • 0.5 բաժակ ջուր
  • 0.5 բաժակ քացախ
  • 1.5 թ/գ աղ
  • 1 թ/գ շաքարավազ
  • 1 թ/գ սև պղպեղ
  • 1 թ/գ համեմի սերմ
  • 3-4 ճյուղ թարխուն

Պատրաստման եղանակը`


1.Փոքր կաթսայի մեջ խառնել ջուրը, քացախը,աղը,շաքարավազը,սև պղպեղը, համեմի սերմը: Բոլորը միասին եռացնել ու դնել մի կողմ, որ հովանա:
2.Բողկը մաքրել, լվանալ և բարակ կտրատել: Կտրատած բողկը և թարխունի ճյուղերը դասավորել տարայի մեջ, վրան ավելացնել հովացած մարինադը: Պահել սառնարանում ամենաքիչը գոնե մեկ օր: Կարելի է նաև օգտագործել աղցանների մեջ։
Բարի ախորժակ

բողկ քացախ հատիկավոր պղպեղ համեմի սերմ թարխուն Սառը խոտիկներ

Նմանատիպ գրառումներ

Մարինացված բազուկ

Մարինացված կանաչ լոբի

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Դանդուռով թթու

Ջեռոցում տապակած տավարի լեզու

Հազարով աղցան

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Տոնական լցոնած հավ

Հատիկավոր լոբով պաշտետ

Ավելուկով սենդվիչ

Մարինացված խորոված կարմիր պղպեղ

Սիսեռով և լավաշով ռոլ

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Սիրամարգի պոչ

Սմբուկը աջիկայով և մայոնեզով

Ամանորյա աղցան <<Բազուկե տոնածառ>>

Ամանորյա

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Ռուլետ <<Վագրային>>

Դդմիկով տորթ

Դանդուռով աղցան

Խաշած լեզու

Lյարդով տորթ

Մարինացված հում բազուկ

Տապակած դդմիկ

Թարխունով և սխտորով քացախ

Ավելուկի աղցան

Բազուկով խավիար

Մայոնեզ տնային պայմաններում