Բաղադրությունը`

  • 1 կապ կարմիր բողկ
  • 0.5 բաժակ ջուր
  • 0.5 բաժակ քացախ
  • 1.5 թ/գ աղ
  • 1 թ/գ շաքարավազ
  • 1 թ/գ սև պղպեղ
  • 1 թ/գ համեմի սերմ
  • 3-4 ճյուղ թարխուն

Պատրաստման եղանակը`


1.Փոքր կաթսայի մեջ խառնել ջուրը, քացախը,աղը,շաքարավազը,սև պղպեղը, համեմի սերմը: Բոլորը միասին եռացնել ու դնել մի կողմ, որ հովանա:
2.Բողկը մաքրել, լվանալ և բարակ կտրատել: Կտրատած բողկը և թարխունի ճյուղերը դասավորել տարայի մեջ, վրան ավելացնել հովացած մարինադը: Պահել սառնարանում ամենաքիչը գոնե մեկ օր: Կարելի է նաև օգտագործել աղցանների մեջ։
Բարի ախորժակ

բողկ քացախ հատիկավոր պղպեղ համեմի սերմ թարխուն Սառը խոտիկներ

Նմանատիպ գրառումներ

Մարինացված բազուկ

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Մարինացված կանաչ լոբի

Սիրամարգի պոչ

Հազարով աղցան

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Ջեռոցում տապակած տավարի լեզու

Դանդուռով թթու

Սիսեռով և լավաշով ռոլ

Մարինացված խորոված կարմիր պղպեղ

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Տոնական լցոնած հավ

Սմբուկը աջիկայով և մայոնեզով

Տապակած դդմիկ

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Ամանորյա աղցան <<Բազուկե տոնածառ>>

Ռուլետ <<Վագրային>>

Դանդուռով աղցան

Դդմիկով տորթ

Ամանորյա

Խաշած լեզու

Թարխունով և սխտորով քացախ

Մարինացված հում բազուկ

Ավելուկի աղցան

Բազուկով խավիար

Lյարդով տորթ

Մայոնեզ տնային պայմաններում