Բաղադրությունը`

  • 1 կապ կարմիր բողկ
  • 0.5 բաժակ ջուր
  • 0.5 բաժակ քացախ
  • 1.5 թ/գ աղ
  • 1 թ/գ շաքարավազ
  • 1 թ/գ սև պղպեղ
  • 1 թ/գ համեմի սերմ
  • 3-4 ճյուղ թարխուն

Պատրաստման եղանակը`


1.Փոքր կաթսայի մեջ խառնել ջուրը, քացախը,աղը,շաքարավազը,սև պղպեղը, համեմի սերմը: Բոլորը միասին եռացնել ու դնել մի կողմ, որ հովանա:
2.Բողկը մաքրել, լվանալ և բարակ կտրատել: Կտրատած բողկը և թարխունի ճյուղերը դասավորել տարայի մեջ, վրան ավելացնել հովացած մարինադը: Պահել սառնարանում ամենաքիչը գոնե մեկ օր: Կարելի է նաև օգտագործել աղցանների մեջ։
Բարի ախորժակ

բողկ քացախ հատիկավոր պղպեղ համեմի սերմ թարխուն Սառը խոտիկներ

Նմանատիպ գրառումներ

Մարինացված բազուկ

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Մարինացված կանաչ լոբի

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Սմբուկը աջիկայով և մայոնեզով

Սիրամարգի պոչ

Հազարով աղցան

Ջեռոցում տապակած տավարի լեզու

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Տոնական լցոնած հավ

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Դանդուռով թթու

Տապակած դդմիկ

Մարինացված հում բազուկ

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Ամանորյա աղցան <<Բազուկե տոնածառ>>

Ռուլետ <<Վագրային>>

Դանդուռով աղցան

Դդմիկով տորթ

Ամանորյա

Խաշած լեզու

Թարխունով և սխտորով քացախ

Ավելուկի աղցան

Բազուկով խավիար

Lյարդով տորթ

Մայոնեզ տնային պայմաններում