Բաղադրությունը`

  • 200 գրամ կանաչ լոբի
  • 25 գրամ ընկույզ
  • 1 պճեղ սխտոր
  • սամիթ
  • ձեթ
  • քացախ
  • աղ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Կանաչ լոբին լվանալ, կտրատել ծղոտաձև և խաշել աղ արած եռացող ջրի մեջ մինչև պատրաստ լինելը։ Եփած լոբին միանգամից քամիչով մտցնել սառույցով ջրի մեջ, պահել մի քանի վայրկյան և հանել։ Այս հնարքը կօգնի պահել լոբու գեղեցիկ կանաչ գույնը։ Լոբին լցնել աղցանամանի մեջ
2․Վրան ավելացնել մանր կտրատած սամիթը և մանրացրած ընկույզը։
2․Առանձին ամանի մեջ խառնել ձեթը,քացախը, սխտորը և սև պղպեղը։ Ստացված զանգվածը լցնել աղցանի վրա և խառնել։ Զարդարել ամբողջական ընկույզով։
Բարի ախորժակ

կանաչ լոբի սխտոր սամիթ ընկույզ պահք Հայկական խոհանոց

Նմանատիպ գրառումներ

Ավելուկի աղցան

Ընկույզով ավելուկ

Ավելուկով ոսպապուր

Բլղուրով և ավելուկով փլավ

Եղինջով և բլղուրով ապուր

Սնկի համով սմբուկ

Կարմիր լոբով աղցան

Դդմիկով տորթ

Սպանախով աղցան

Դդումով կոտլետ

Սխտորած վարսակի փաթիլներով

Եղինջով աղցան

Խորոված սմբուկով և պղպեղով խավարտ

Կանաչ լոբով ամառային ճաշ

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Դդմիկով կոտլետ

Կանաչ լոբով և կարտոֆիլով աղցան

Մարինացված կանաչ լոբի

Սմբուկով և ընկույզով աղցան

Վարունգով սոուս

Լոբով կոլոլակ

Դդմիկը մայոնեզով և համեմունքներով

Այլազան

Դդմիկով օրզո

Խաշած լեզվով աղցան

Բանջարեղենային միքս

Տապակած կարտոֆիլը դդմիկով

Կանաչ լոբով և գազարով աղցան

Դդմիկով և սնկով սոտե

Խորոված լոլիկով սոուս

Ավելուկով և ձավարով ապուր

Դասական մարինացված կարմիր պղպեղ

Հաճարով և սնկով փլավ

Աջափսանդալի

Նեխուրով ոչխարի միս

Բլղուրով և թարխունով աղցան

Տապակած խառը բանջար

Ձավարով և համեմունքներով փլավ

Ջեռոցում եփած սխտորով կարտոֆիլ

Կաթով կարտոֆիլ

Իմամ Բայալդի

Բրնձով շոգեխաշած կաղամբ

Բազուկով չեխական դերունի

Դանդուռով և կարտոֆիլով աղցան

Դանդուռով թթու

Կաղամբով կոտլետ

Բրնձով և դանդուռով փլավ

Դդմիկով և գազարով աղցան

Սիսեռով և սմբուկով աղցան

Բրնձով և խաղողի տերևներով փլավ

Բլղուրով և մանդակով փլավ

Դդումով և բրնձով փլավ

Քարաճիկով աղցան

Դանդուռով սպաս

Պարոն Բանջար Ձվով

Ավելուկով սենդվիչ

Հավի կրծքամսով և դդմիկով կոտլետ

Պեկինյան կաղամբով և հազարով աղցան

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Հավի կծու սրտիկներ

Սոբա

Տոնական լցոնած հավ

Ոսպով և լավաշով ռոլլ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Ոսպով և դդումով դիետիկ աղցան

Ձվով տապակած շրեշտ

Միջինք (Տապլա)

Հավի կրծքամսով և լավաշով սամոսա

Սմբուկով կորեական աղցան

Հավի մսով և նշով աղցան

Անանուխով չաթնի

Սպանախով ոչխարի միս

Սամոսա

Կարտոֆիլով և կաղամբաթթվով աղցան

Կարմիր կաղամբով աղցան

Սպիտակ գինով իշխան

Ղազան խորոված

Բլյու Չիզ

Տապակած մատղաշ կարտոֆիլ

Եղինջապուր

Բազուկով խավիար

Գազարով և լապշայով աղցան

Մարինացված բազուկ

Դդմիկը թթվասերի սոուսով

Գազարով քաղցր աղցան

Դանդուռով աղցան

Խորոված ջեռոցում

Աղցան <<Արքայազն>>

Աղցան <<Թավշյա>>

Տապակած գազար

Lյարդով տորթ

Գազարով և նեխուրով աղցան

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Կորեական գազարը մսով

Թաբուլե

Թարխունով և սխտորով քացախ

Լավաշով իշխան

Հավի կրծքամիսը թթվասերով

Սերկևիլով ոչխարի միս

Ծաղկակաղամբով աղցան

Կարմիր լոբով կոտլետ

Կաղամբաթթվով Վինեգրետ

Հազարով և գազարով աղցան

Կաղամբով և գազարով աղցան

Տժվժիկ

Կարմիր լոբով և կաղամբաթթվով աղցան

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Մարինացված կարմիր պղպեղ

Դալ

Դդմիկով սոտե

Հավի մսով և կաղամբով տեֆտելիա

Կարմիր աղցան

Մարինացված հում բազուկ

Լահմաջո

Սմբուկը լոլիկի հյութի մեջ

Հոնով սոուս մսի և ձկան համար

Չիչխանով սոուս

Ծաղկակաղամբ <<Բրնձի հատիկներ>>

Դանդուռով և դդմիկով աղցան

Բամիայով ոչխարի միս

Հազարով աղցան