Բաղադրությունը`

  • 500 գրամ կանաչ լոբի
  • 2 հատ գլուխ սոխ
  • 1 հատ կծու պղպեղ
  • 250 գրամ մածուն
  • 125 մլ ջուր
  • 1 թ/գ օսլա
  • 1 թ/գ կարի
  • 2 ճ/գ ձեթ
  • սամիթ
  • սև և կարմիր պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Կանաչ լոբին լվանալ, կտրատելև խաշել աղ արած եռացող ջրի մեջ: Պատրաստի լոբին լցնել քամիչի մեջ և միանգամից վրան լցնել սառույցով ջուր, որպեսզի լոբին չկորցնի իր գեղեցիկ կանաչ գույնը:
2.Գլուխ սոխը մաքրել, կտրատել կիսալուսնաձև և տապակել ձեթի մեջ: Սոխի հետ տապակել նաև կտրատած կծու պղպեղը:
3.Սոուսի համար իրար խառնել մածունը, ջուրը, օսլան, սև և կարմիր պղպեղները, աղը և կարին: Լավ խառնել և ավելացնել պատրաստի բանջարեղենի վրա, հասցնել եռման: Սոուսի մեջ ավելացնել խաշած լոբին, մանր կտրատած սամիթը և փակ կափարիչի տակ եփել 3-5 րոպե: Մատուցել տաք վիճակում:
Բարի ախորժակ

լոբի կծու պղպեղ գլուխ սոխ կարի Տաք ուտեստներ

Նմանատիպ գրառումներ

Բլղուրով և մանդակով փլավ

Տապակած մատղաշ կարտոֆիլ

Գլուխ սոխով ալադի

Բրնձով և խաղողի տերևներով փլավ

Սիսեռով և սմբուկով ամառային ճաշ

Սպիտակ լոբով դիետիկ կոտլետ

Գյուղական կարտոֆիլ

Հավի կրծքամիսը թթվասերով

Վարունգով աղցան

Դդմիկով պեննե

Հաճարով և սնկով փլավ

Սնկով և հավի մսով սպագետի

Խորոված սմբուկով և պղպեղով խավարտ

Իմամ Բայալդի

Ձվով տապակած թելուկ

Բրնձով և կանաչ սխտորով փլավ

Աջափսանդալի

Ձավարով և համեմունքներով փլավ

Կարտոֆիլը կանաչ սոխով

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Խեկը բանջարեղենով

Նեխուրով ոչխարի միս

Ջեռոցում եփած սխտորով կարտոֆիլ

Կոտլետ "Նրբություն"

Հավի կրծքամիսը բրոկոլիով

Տապակած կարտոֆիլը դդմիկով

Սպանախով և դդմիկով դերունի

Մսով կոտլետ

Ծաղկակաղամբով <<փլավ>>

Իշխանը բանջարեղենային բարձիկի վրա

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Բանջարեղենային միքս

Դդմիկով և սնկով սոտե

Սնկով և բլղուրով փլավ

Հնդկաձավարը սմբուկով

Դդումով և բրնձով փլավ

Շոգեխաշած կաղամբը դդմիկով

Բրնձով և դանդուռով փլավ

Խոզի միսը բանկայի մեջ

Լոբով և ձկով դիետիկ աղցան

Հավի կծու սրտիկներ

Ֆալաֆել բազուկի տերևներով

Լյարդով աղցան

Ոսպով և լավաշով ռոլլ

Կաղամբով կոտլետ

Ալու Գոբի

Պեկինյան կաղամբով և հազարով աղցան

Հավի կրծքամսով և լավաշով սամոսա

Բրնձով շոգեխաշած կաղամբ

Կարմիր լոբով կոտլետ

Ղազան խորոված

Հավի միս «Բան-Բան»

Կոլդունի

Կարտոֆիլով տորթ

Հավի բդիկը պարկի մեջ

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Կամդի-չա

Lյարդով կոտլետ

Դդմիկով կոտլետ

Բազուկով խավիար

Տապակած գազար

Լյարդը թթվասերով

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Սաղմոնը մեղրա-մանանեխային սոուսով

Խորոված ջեռոցում

Հավով լցոնված սմբուկ

Հնդկաձավարով և սնկով փլավ

Կոտլետներ ջեռոցում

Բրնձով մինի տորթեր

Նրբերշիկը կաղամբի մեջ

Բազուկով կոտլետ

Մատղաշ կարտոֆիլով և հավի բդիկներով ռագու

Դանդուռով ձվածեղ

Չիչխանով սոուս

Ծաղկակաղամբ <<Բրնձի հատիկներ>>

Դդմիկով օրզո

Ծաղկակաղամբով կոտլետ

Արագ պատրաստվող միս

Դալ

Սերկևիլով ոչխարի միս

Մսով ռուլետներ

Այծի միսը գինով եփված

Դդումով կոտլետ

Տապակած հավը լիմոնով

Սպագետի սմբուկի սոուսով

Ցոխադի Սուենտե

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Կանաչ լոբով ամառային ճաշ

Տապակած կանաչ սխտոր

Խորոված սմբուկով կոտլետ

Դդմիկով սոտե

Հավի մսով գնդիկները շերտավոր խմորի մեջ

Հոնով սոուս մսի և ձկան համար

Հավի մսով և կաղամբով տեֆտելիա

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ