Բաղադրությունը`

  • 500 գրամ կանաչ լոբի
  • 2 հատ գլուխ սոխ
  • 1 հատ կծու պղպեղ
  • 250 գրամ մածուն
  • 125 մլ ջուր
  • 1 թ/գ օսլա
  • 1 թ/գ կարի
  • 2 ճ/գ ձեթ
  • սամիթ
  • սև և կարմիր պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Կանաչ լոբին լվանալ, կտրատելև խաշել աղ արած եռացող ջրի մեջ: Պատրաստի լոբին լցնել քամիչի մեջ և միանգամից վրան լցնել սառույցով ջուր, որպեսզի լոբին չկորցնի իր գեղեցիկ կանաչ գույնը:
2.Գլուխ սոխը մաքրել, կտրատել կիսալուսնաձև և տապակել ձեթի մեջ: Սոխի հետ տապակել նաև կտրատած կծու պղպեղը:
3.Սոուսի համար իրար խառնել մածունը, ջուրը, օսլան, սև և կարմիր պղպեղները, աղը և կարին: Լավ խառնել և ավելացնել պատրաստի բանջարեղենի վրա, հասցնել եռման: Սոուսի մեջ ավելացնել խաշած լոբին, մանր կտրատած սամիթը և փակ կափարիչի տակ եփել 3-5 րոպե: Մատուցել տաք վիճակում:
Բարի ախորժակ

լոբի կծու պղպեղ գլուխ սոխ կարի Տաք ուտեստներ

Նմանատիպ գրառումներ

Բլղուրով և մանդակով փլավ

Բրնձով և խաղողի տերևներով փլավ

Տապակած մատղաշ կարտոֆիլ

Գյուղական կարտոֆիլ

Վարունգով աղցան

Սիսեռով և սմբուկով ամառային ճաշ

Սպիտակ լոբով դիետիկ կոտլետ

Գլուխ սոխով ալադի

Հավի կրծքամիսը թթվասերով

Իմամ Բայալդի

Դդմիկով պեննե

Կարտոֆիլը կանաչ սոխով

Հաճարով և սնկով փլավ

Չաշուշուլի դդմի սերմերով

Խեկը բանջարեղենով

Բրնձով շոգեխաշած կաղամբ

Ձավարով և համեմունքներով փլավ

Սպանախով և դդմիկով դերունի

Նեխուրով ոչխարի միս

Աջափսանդալի

Կոտլետ "Նրբություն"

Ջեռոցում եփած սխտորով կարտոֆիլ

Հավի կրծքամիսը բրոկոլիով

Սնկով և հավի մսով սպագետի

Լյարդով աղցան

Բրնձով և կանաչ սխտորով փլավ

Ձվով տապակած թելուկ

Խորոված սմբուկով և պղպեղով խավարտ

Տապակած կարտոֆիլը դդմիկով

Լոբով և ձկով դիետիկ աղցան

Շոգեխաշած կաղամբը դդմիկով

Սնկով և բլղուրով փլավ

Դդմիկով և սնկով սոտե

Ծաղկակաղամբով <<փլավ>>

Դդումով և բրնձով փլավ

Հնդկաձավարը սմբուկով

Առողջ ծաղկակաղամբ

Աղցան <<Ավելուկ և կարմիր պղպեղ>>

Հավի կրծքամսով և դդմիկով կոտլետ

Իշխանը բանջարեղենային բարձիկի վրա

Ամառային պաշտետ հավի լյարդով

Հավի կրծքամսով և լավաշով սամոսա

Կաղամբով կոտլետ

Ոսպով և լավաշով ռոլլ

Հավի կծու սրտիկներ

Պեկինյան կաղամբով և հազարով աղցան

Ալու Գոբի

Բանջարեղենային միքս

Բրնձով և դանդուռով փլավ

Խոզի միսը բանկայի մեջ

Մսով կոտլետ

Սերկևիլով ոչխարի միս

Հավի բդիկը պարկի մեջ

Ղազան խորոված

Հավի միս «Բան-Բան»

Կոլդունի

Սոխառածով ավելուկի աղցան

Բազուկով խավիար

Մատղաշ կարտոֆիլով և հավի բդիկներով ռագու

Կամդի-չա

Lյարդով կոտլետ

Դդմիկով կոտլետ

Կարտոֆիլով տորթ

Տապակած գազար

Կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Սաղմոնը մեղրա-մանանեխային սոուսով

Խորոված ջեռոցում

Հավով լցոնված սմբուկ

Հնդկաձավարով և սնկով փլավ

Կոտլետներ ջեռոցում

Լյարդը թթվասերով

Բրնձով մինի տորթեր

Նրբերշիկը կաղամբի մեջ

Բազուկով կոտլետ

Դանդուռով ձվածեղ

Տապակած կանաչ սխտոր

Արագ պատրաստվող միս

Չիչխանով սոուս

Ծաղկակաղամբ <<Բրնձի հատիկներ>>

Դդմիկով օրզո

Դալ

Դդումով կոտլետ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Մսով ռուլետներ

Կարմիր լոբով կոտլետ

Այծի միսը գինով եփված

Ծաղկակաղամբով կոտլետ

Տապակած հավը լիմոնով

Խորոված սմբուկով կոտլետ

Ցոխադի Սուենտե

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Կանաչ լոբով ամառային ճաշ

Դդմիկով սոտե

Հավի մսով և կաղամբով տեֆտելիա

Սպագետի սմբուկի սոուսով

Հավի մսով գնդիկները շերտավոր խմորի մեջ

Հոնով սոուս մսի և ձկան համար

Ֆալաֆել բազուկի տերևներով