Բաղադրությունը`

  • 1 հատ բանան
  • 1/4 թ/գ դարչին
  • 1 ճ/գ կոկոսի յուղ
  • 30 գրամ ընկույզ
  • 3 ճ/գ ամբողջահատիկ ցորենի ալյուր
  • 0.5 թ/գ փխրեցուցիչ
  • 1 պտղունց աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Բանանը պատառաքաղով տրորել մինչև համասեռ զանգված ստանալը:2.Վրան ավելացնել դարչին և կոկոսի յուղ: Բոլորը միասին լավ խառնել:3.Ընկույզը մանրացնել և ավելացնել բանանի պյուրեի վրա:4.Ալյուրի վրա ավելացնել փխրեցուցիչը և աղը, խառնել և լցնել բանաի վրա: Բոլորը միասին խառնել:5.Վաֆլու ամանի վրա ձեթ քսել և թխել վաֆլիները մոտ 10 րոպե:Բարի ախորժակ

բանան ընկույզ ամբողջահատիկ ցորենի ալյուր վեգան Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ