Վեգան վաֆլի
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Սեպտեմբերի 15 2020թԴիտումներ` 260
1.Բանանը պատառաքաղով տրորել մինչև համասեռ զանգված ստանալը:2.Վրան ավելացնել դարչին և կոկոսի յուղ: Բոլորը միասին լավ խառնել:3.Ընկույզը մանրացնել և ավելացնել բանանի պյուրեի վրա:4.Ալյուրի վրա ավելացնել փխրեցուցիչը և աղը, խառնել և լցնել բանաի վրա: Բոլորը միասին խառնել:5.Վաֆլու ամանի վրա ձեթ քսել և թխել վաֆլիները մոտ 10 րոպե:Բարի ախորժակ
բանան ընկույզ ամբողջահատիկ ցորենի ալյուր վեգան Թխվածքներ և տորթեր