Բաղադրությունը`

  • 3/4 բաժակ քինոա
  • 3 հատ լոլիկ
  • 1 կապ հազար
  • 0.5 կապ մաղադանոս
  • 0.5 կապ համեմ
  • 0.5 կապ կանաչ սոխ
  • 10 տերև անանուխ
  • 1 կիտրոնի հյութ
  • զեյթունի ձեթ
  • սև պղպեղ
  • կարմիր պղպեղ
  • վարդագույն աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Քինոան սառը ջրի տակ լվանալ, 1:2 հարաբերակցությամբ ջուր ավելացնել և եփել 10-12 րոպե մինչև պատրաստ լինելը: Կրակը սկզբում ուժեղ անել, իսկ եռ գալուց հետո եփել մարմանդ կրակի վրա:
2.Հազարը և կանաչիները լվանալ, թողնել չորանա և մանր կտրատել:
3.Լոլիկը լվանալ, չորացնել և կտրատել խորանարդաձև:
4.Բոլոր բաղադրիչները լցնել աղցանամանի մեջ, վրան ավելացնել կիտրոնի հյութը, զեյթունի ձեթը, համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով: Բոլորը միասին լավ խառնել և մատուցել:
Բարի ախորժակ

մաղադանոսաղցաններհամեմանանուխկիտրոնքինոա

Նմանատիպ գրառումներ