Աջափսանդալի
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Սեպտեմբերի 4 2016թԴիտումներ` 7292
1.Բանջարեղենը լվանալ, չորացնել և խորովել 200 աստիճան ձեռոցում կամ էլ կրակի վրա: Խորոված բանջարեղենը մաքրել և կտրատել միջին չափի խորանարդիկներով:
2.Սոխը մաքրել և կտրատել կիսալուսնաձև: Խոր կաթսայի մեջ տաքացնել ձեթը և տապակել սոխը: Երբ սոխը թափանցիկ դառնա, ավելացնել կտրատած բանջարեղենը: Այստեղ ավելացնել նաև նախօրորք աղ արած ջրի մեջ խաշած կանաչ լոբին:
3.Նեխուրը և սխտորը կտրատել, ավելացնել տապակվող բանջաեղենի վրա: Ավելացնել նաև մնացած համեմունքները : Եփել ևս 5 րոպե: Աջափսանդալը պատրաստ է մատուցման համար:
սմբուկ պղպեղ լոլիկ սխտոր սոխ նեխուր վրացական խոհանոց Տաք ուտեստներ