Ավելուկի աղցան
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / հունիս 2 2015Դիտումներ` 8553
Բաղադրությունը`
- 100 գրամ չորացրած ավելուկ
- 2 գրամ սխտոր
- 50 գրամ գինու քացախ
- աղ՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը`
Չորացրած ավելուկը կտրտել, գոլ ջրով լվանալ, որպեսզի մաքրվի և փափկի, լցնել եռացող ջրով լի կաթսայի մեջ և եփել մինչև ավելուկի լրիվ պատրաստ լինելը։ Դրանից հետո ավելուկը քամիչով քամել և համեմել կեղևահանված, շատ մանր կտրտած սխտորով և քացախով։
Բարի ախորժակ
քացախսխտորպահքհայկական խոհանոցավելուկհայկական խոհանոց 1963
Նմանատիպ գրառումներ
