Բաղադրությունը`

  • 1 կապ դանդուռ
  • 2 պճեղ սխտոր
  • 2-3 ճաշի գդալ ձեթ
  • քացախ
  • աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


Դանդուռը եփել աղ գցած եռացող ջրի մեջ մինչև պատրաստ լինելը, ապա քամիչով քամել, պաղեցնել և կտրատել:Կտրատած դանդուռը լցնել աղցանամանի մեջ, ավելացնել մանր կտրատած սխտորը, քացախը, ձեթը: Համեմել աղով և պղպեղով:Մատուցելուց առաջ զարդարել կտրատած կանաչիով (այս աղցանին ավելի շատ համապատասխանում է համեմը և մաղադանոսը):

քացախսխտորաղցաններդանդուռկանաչիաղսև պղպեղ

Նմանատիպ գրառումներ