Պեկինյան կաղամբով աղցան
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Հունվարի 21 2018թԴիտումներ` 10857
1․Պեկինյան կաղամբը լվանալ, քամել, անձեռոցիկով չորացնել և կտրատել։
2․Եգիպտացորենը ջրքամել և ավելացնել կաղամբի վրա։
3․ Խեսգետնի ձողիկները կտրատել խորանարդիկներով և ավելացնել կաղամբի ու եգիպտացորենի վրա։
4․ Կանաչիները և սոխը նույնպես կտրատել ու ավելացնել պատրաստի աղցանամանի մեջ։
5․Համեմել աղով, սև պղպեղով և ձեթով։ Կարելի է մատուցել նաև մածունով կամ թթվասերով։
պեկինյան կաղամբ եգիպտացորեն խեցգետնի ձողիկներ համեմ մաղադանոս Աղցաններ