Ձվով տապակած թելուկ

Անի Նալբանդյան · սեպտեմբեր 6 2016
Դիտումներ 4970

Բաղադրությունը`

  • 300 գրամ թելուկ
  • 1 հատ ձու
  • 60 գրամ կարագ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Թելուկը մաքրել չոր ու վնասված ցողուններից, լվանալ սառը ջրով և խաշել աղ արած եռացող ջրի մեջ։ Պատրաստի թելուկը ջրքամել։
2․Կաթսայի մեջ հաելցնել կարագը, ավելացնել թելուկը և տապակել 1-2 րոպե, ապա ավելացնել հարած ձուն։ Մատուցել տաք վիճակում։ Կարելի է մատուցել նաև մածուն-սխտորով։
Բարի ախորժակ

տաք ուտեստներձուկարագթելուկ

Նմանատիպ գրառումներ
Մսով կոտլետ
Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ
Արագ պատրաստվող միս
Դդմիկով կոտլետ
Գլուխ սոխով ալադի
Կոլդունի
Կարտոֆիլով տորթ