Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Անի Նալբանդյան · դեկտեմբեր 12 2015
Դիտումներ 21261

Այս կոտլետի առավելությունը այն է , որ կարելի է օգտագործել նախորդ օրվանից մնացած կարտոֆիլով պյուրեն: Մի քանի համեմունք և համեղ ճաշը պատրաստ է:

Բաղադրությունը`

  • 1 կգ կարտոֆիլ
  • 1 հատ ձու
  • 4 ճ/գ ալյոււր
  • 1 հատ գլուխ սոխ
  • 1 թ/գ մայորան (ըստ ցանկության)
  • պաքսիմատ
  • ձեթ
  • սև պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Կարտոֆիլը խաշել և մանրացնել:
2.Սոխը մաքրել, մանր կտրատել և քիչ ձեթով տապակել: Ստացված սոխառածը ավելացնել կարտոֆիլի պյուրեի վրա: Այստեղ ավելացնել նաև հարած ձուն, ալյուրը, աղը և սև պղպեղը: Բոլորը միասին լավ խառնել: Ճաշի գդալով վերցնել զանգվածից, կոտլետի տեսք տալ, թաթախել պաքսիմատի մեջ և երկու կողմից տապակել: Մատուցել թթվասերով կամ էլ Ձեր սիրելի սոուսով:

տաք ուտեստներձուալյուրկարտոդիլ

Նմանատիպ գրառումներ
Դդմիկով կոտլետ
Կոլդունի
Մսով կոտլետ
Ձվով տապակած թելուկ
Արագ պատրաստվող միս
Գլուխ սոխով ալադի
Կարտոֆիլով տորթ