Ոսպով և դդումով դիետիկ աղցան
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Մարտի 27 2017թԴիտումներ` 10089
1․ Ոսպը լվանալ և խաշել։ Պատրաստի ոսպը ջրքամել և լցնել աղցանամանի մեջ։
2․Դդումը և սոխը մաքրել, կտրատել կիսալուսնաձև և լցնել ամանի մեջ։ Վրան ավելացնել ուրցը, ծիտրոնը, աղը, սև պղպեղը։ Բոլորը միասին խառնել և տեղափոխել ջեռոցը։ Եփել 10-15 րոպե։ Ավելացնել ոսպի վրա։ Ավելացնել նաև մանր կտրատած համեմը։ Ցողել ձեթով, խառնել։ Կարելի է մատուցել և տաք, և՛ սառը ՛ վիճակում։
Բարի ախորժակ
ոսպ դդում սոխ համեմ ուրց ծիտրոն դիետիկ պահք Աղցաններ