Հնդկաձավարը սմբուկով

Անի Նալբանդյան · սեպտեմբեր 4 2019
Դիտումներ 4201

Աղջիկների մեծ մասը իրենց դիետաները հնդկաձավար ուտելով են սկսում ։ Այդպիսի օրերից մեկի ժամանակ էլ հորինեցի այս փլավը, որը շատ համեղ է և բացարձակ չգիրացնող։ Կարող եք շարունակել ուտել հնդկաձավար, բայց չհոգնել միօրինակությունից։

Բաղադրությունը`

  • 1 բաժակ հնդկաձավար
  • 1 հատ միջին չափի սմբուկ
  • 1-2 ճ/գ զեյթունի ձեթ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Հնդկաձավարը մաքրել վնասված հատիկներից կամ քարերից, եթե այդպիսիք կան և լվանալ սառը ջրով։
2․Թավայի մեջ տաքացնել զեյթունի ձեթը և 2-3 րոպե տապակել խորանարադաձև կտրատած սմբուկը, ապա ավելացնել լվացրած հնդկաձավարը և անդադար խառնել 1 րոպե։ Ապա ավելացնել 2 բաժակ սառը ջուր, աղ անել և եփել մինչև պատրաստ լինելը։ Մատուցելիս ավելացնել մանր կտրատած սամիթ։
Բարի ախորժակ

սմբուկտաք ուտեստներհնդկաձավարզեյթունի ձեթ

Նմանատիպ գրառումներ
Իմամ Բայալդի
Խորոված սմբուկով և պղպեղով խավարտ
Աջափսանդալի
Սպագետի սմբուկի սոուսով
Խորոված սմբուկով կոտլետ
Սիսեռով և սմբուկով ամառային ճաշ
Հավով լցոնված սմբուկ