Կանաչ լոբով և գազարով աղցան
Անի Նալբանդյան · օգոստոս 17 2018Կանաչ լոբին հարուստ է սննդային մանրաթելերով, որոնք չեն մարսվում և իրենց հետ օրգանիզմից դուրս են բերում տոքսինները՝ մաքրելով մեր աղիները: Այս ամենն էլ բերում է քաշի կորստի: Եթե ուզում եք նիհարել ու միևնույն ժամանակ համեղ սնվել, պատրաստեք այս անչափ համեղ ու օգտակար աղցանը:
Բաղադրությունը`
- 350 գրամ կանաչ լոբի
- 1 հատ գազար
- 2 ատամիկ սխտոր
- 5 ճյուղ համեմ
- 5 ճյուղ մաղադանոս
- 5 ճյուղ սամիթ
- 2 ճ/գ սոյայի սոուս
- 2 ճ/գ ձեթ
- 1 թ/գ քունջութ
- համեմի սերմ
- խմելի սունելի
- օրեգանո
- սև պղպեղ
- կարմիր պղպեղ
- աղ
Պատրաստման եղանակը`
1.Կանաչ լոբին մաքրել, երկարությամբ բարակ կտրատել, խաշել աղ արած ջրի մեջ 15-20 րոպե, ապա տեղափոխել սառույցով լի սառը ջրի մեջ:
2.Գազարը մաքրել և անցկացնել կորեական գազարի համար նախատեսված քերիչով:
3.Աղցանամանի մեջ իրար միացնել կանաչ լոբին, քերած գազարը, ճզմած սխտորը, մանր կտրատած կանաչիները, ավելացնել սոյայի սոուսը, ձեթը և համեմունքերը: Բոլորը միասին խառնել և ամենաքիչը 2 ժամ պահել սառնարանում:
Բարի ախորժակ
Հուշում`
1.Համեմունքները լցնել ըստ ճաշակի: