Լյարդով և գազարով աղցան
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Մարտի 18 2015թԴիտումներ` 6281
1.Սոխը կտրատել կիսալուսնաձև: Թավայի մեջ ձեթը տաքացնել և տապակել սոխը մինչև ոսկեգույն երանգ ստանալը:
2.Լյարդը լվանալ, մշակել, հեռացնել թաղանթը և մանր կտորների բաժանել: Ավելացնել տապակվող սոխի վրա և շարունակել տապակել 7-10 րոպե: Կրակը անջատելուց առաջ համեմել աղով և պղպեղով: Թողնել, որ սառի:
3.Բոլոր բաղադրիչները ավելացնել աղցանամանի մեջ և խառնել:
Բարի ախորժակ