Կաղամբով և նռան հատիկներով աղցան
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Մարտի 25 2020թԴիտումներ` 1271
1․Կաղամբը լվանալ, կտրատել երկարությամբ բարակ ճյուղերի։
2․Գազարը մաքրել, լվանալ և անցկացնել քերիչով։
3․Կարմիր պղպեղը կտրատել կիսալուսնաձև, իսկ կարմիր բողկը՝ ձողաձև։
4․Աղցանամանի մեջ միացնել կաղամբը, գազարը, կարմիր պղպեղը, բողկը, ավելացնել օղակաձև կտրատած զեյթունը, նռան հատիկները, մանր կտրատած կանաչիները ու սոխը, կիտրոնի հյութը ու ձեթը։ Համեմել պղպեղներով և աղով։ Բոլորը միասին խառնել և մատուցել։
Բարի ախորժակ
կաղամբ գազար կարմիր պղպեղ կանաչ զեյթուն նուռ Աղցաններ