Բաղադրությունը`

  • 600 գրամ կաթնաշոռ
  • 1 հատ ձու
  • 0.5 բաժակ սպիտակաձավար>
  • 0.5 բաժակ շաքարավազ
  • 100 գրամ շոկոլադ
  • վանիլին
  • վարսակի փաթիլներ

Պատրաստման եղանակը`


1.Կաթնաշոռը, ձուն, սպիտակաձավարը, շաքարավազը և վանիլինը խառնել իրար և հունցել խմոր։
2.Շոկոլադը բաժանել մասերի։
3.Խմորից գնդիկներ ձևավորել, մեջտեղը դնել շոկոլադ և պատրաստել պանրիկներ։
4.Պատրաստի պանրիկները թաթախել վարսակի փաթիլներ մեջ և տապակել։
Բարի ախորժակ

կաթնաշոռ սպիտակաձավար շաքարավազ ձու Աղանդեր

Նմանատիպ գրառումներ

Կիտրոնով թխվածք

Կաթնաշոռով և կեռասով մուս

Սև հաղարջով մաֆին

Սև հաղարջը ձմռան համար

Տորտինո

Ելակը բալզամիկ քացախով

Շոկոլադե բիսկվիտ

Ելակով ալադի

Ծիրանով բիսկվիտ

Շոկոլադե տորթ

Հոնով և տանձով ջեմ

Կաթնաշոռով և չրերով ռոլլեր

Դերունի

Էկլեր

Գազարով տորթ

Սրտաձև էկլեր

Գլուխ սոխով ալադի

Սև հաղարջով կեքս

Բանանով հաց

Շոկոլադով կեքսեր

Հաղարջով ալադի

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Ձվով տապակած թելուկ

Բազուկով չեխական դերունի

Տապակած խառը բանջար

Չիչխանով կոկտեյլ

Աղցան <<Արքայազն>>

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Ռուլետ <<Վագրային>>

Սրտաձև միջուկով կեքս

Մաղադանոսով կոտլետ

Նուտելայով բրաունի

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Սպանախով ձվածեղ

Սոբա

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Տապակած մանդակ

Ամերիկյան Փանքեյք

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Կաթնաշոռով մրգային նախաճաշ

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Տիրամիսու

Միջինք (Տապլա)

Ձվով տապակած շրեշտ

Մսով կոտլետ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Կարտոֆիլով տորթ

Lյարդով տորթ

Դանդուռով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դդմիկով կոտլետ

Գազարով և լապշայով աղցան

Կոլդունի

Պասի թխվածքաբլիթ

Շոկոլադե կեքս

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Գազարով կեքս

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Տորթ <<Պանչո>>

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Շառլոտկա

Լեբկուխեն

Կեֆիրով թխվածք

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Արագ պատրաստվող միս

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Ամանորյա

Կատալոնական աղցան

Բրոկոլիով ձվածեղ

Աղցան <<Արևոտ դդում>>

Տնային կոնֆետներ