Բաղադրությունը`

  • 3 հատ ձու
  • 1 բաժակ շաքարավազ
  • 1 բաժակ կաթ
  • 100 գրամ կարագ
  • 1 թ/գ փխրեցուցիչ
  • 1 թ/գ վանիլին
  • 1,5-2,5 բաժակ ալյուր
  • 5 ճ/գ կակաո

Պատրաստման եղանակը`


1․Ջեռոցը տաքացնել 170 աստիճան։
2․Ձվերը և շաքարավազը հարել իրար հետ։ Երբ կստացվի համասեռ զանգված, ավելացնել սենյակային ջերմաստիճանի կարագը և շարունակել հարել։ Ավելացնել կաթը, փխրեցուցիչը, վանիլինը և կակաոն։ Շարունակել հարել մինչև համասեռ զանգված ստացվի։
3․Ալյուրը քիչ-քիչ ավելացնել այնքան, որ ստացվի ծորացող փափուկ խմոր։
4․Տապակը պատել բուսայուղով և եփել նախօրոք տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե։ Պատրաստ լինելը կարելի է ստուգել փայտիկով։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


1.Ցանկության դեպքում կարող եք կրեմ կամ գլազուր քսել բիսկվիտի վրա։

ձութխվածքներ և տորթերալյուրշաքարավազկարագփխրեցուցիչկակաո

Նմանատիպ գրառումներ