Բաղադրությունը`

  • 0,5 կապ կոտեմ
  • 0,5 տուփ ռուկոլա
  • 1/4 գունավոր պղպեղ
  • 1/4 գլուխ սոխ
  • 1 հատ լոլիկ
  • 5-7 հատ զեյթուն
  • 50 գրամ ֆետա
  • զեյթունի ձեթ
  • բալզամիկ քացախ
  • օրեգանո
  • սումախ
  • սև պղպեղ
  • ծովի աղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Ռուկոլան և կոտեմը լվանալ, ջրքամել և չորացնել։ Մեծ տերևները բաժանել 2-3 մասի, իսկ փոքրերը ամբողջությամբ լցնել աղցանամանի մեջ։
2․Ավելացնել նաև ձողաձև կտրատած դեղին պղպեղը, կիսալուսնաձև կտրատած լոլիկը և մանր կտրատած գլուխ սոխը։
3․Ավելացնել բալզամիկ քացախը, ձեթը, համեմել աղով և սև պղպեղով, սումախով և օրեգանոյով։ Բոլորը միասին խառնել, լցնել մատուցվող ափսեի մեջ։ Զարդարել զեյթունի հատիկներով և խորանարդաձև կտրատած ֆետա պանրով։ Վեգանները կարող են ֆետան փոխարինել տոֆու պանրով։
Բարի ախորժակ

աղցաններլոլիկռուկոլապղպեղֆետակոտեմ

Նմանատիպ գրառումներ