Հնդկաձավարով ապուր

Անի Նալբանդյան · օգոստոս 2 2018
Դիտումներ 10022

Բաղադրությունը`

  • 0.5 բաժակ հնդկաձավար
  • 2 հատ կարտոֆիլ
  • 1 հատ գլուխ սոխ
  • 1 հատ գազար
  • 1 տուփ մարինացված սունկ
  • սամիթ
  • ձեթ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Սոխը մանր կտրատել, գազարը անցկացնել քերիչով: Թավայի մեջ տապակել սոխն ու գազարը, ապա ավելացնել կտրատած սունկը: Տապակել ևս 5 րոպե:
2.Կարտոֆիլը մաքրել, կտրատել 5 սմ խորանարդիկներով և եփել 1.5 լիտր ջրի մեջ: Հենց ջուրը սկսի եռ գալ, ավելացնել մաքրած և լվացած հնդկաձավարը: Եփել ևս 15 րոպե, ապա ավելացնել տապակած բանջարեղենը: Ամենավերջում ավելացնել մանր կտրատած սամիթը, եփել ևս 1-2 րոպե:
Բարի ախորժակ

գազարկարտոֆիլսունկապուրներհնդկաձավար

Նմանատիպ գրառումներ
Սնկով ապուրը պանրով
Եղինջով ապուր
Իշխանը բանջարեղենային բարձիկի վրա
Կաղամբաթթվով Վինեգրետ
Մայրաքաղաքային աղցան հավի մսով
Դդմիկով կոտլետ
Օլիվյե
Թաթարական Ազու