Ջեռոցում տապակած տավարի լեզու

Անի Նալբանդյան · ապրիլ 12 2016
Դիտումներ 9514

Բաղադրությունը`

  • 1 հատ տավարի լեզու
  • 1 հատ գլուխ սոխ
  • 3-4 պճեղ սխտոր
  • 2 ճ/գ թթվասեր
  • 1 ճ/գ մայոնեզ
  • 0,5 թ/գ չաման
  • 0,5 թ/գ սև պղպեղ
  • 0,5 թ/գ կարմիր պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`


1․Տավարի լեզուն խաշել։։ Թողնել, որ հովանա և ջրքամվի։
2․Թթվասերը և մայոնեզը խառնել իրար, ավելացնել չամանը, սև և կարմիր պղպեղներ, կտրատած սխտորը։ Ստացված զանգվածը քսել խաշած լեզվի վրա և եփել 200 աստիճան ջեռոցում 20-30 րոպե։ Կտրատել բարակ շերտերով և մատուցել որպես սառը խորտիկ:
Բարի ախորժակ

գազարսառը խոտիկներսև պղպեղսոխդափնու տերևտավարի լեզուսև հատիկավոր պղպեղկարմիր պղպեղչաման

Նմանատիպ գրառումներ
Խաշած լեզու
Հատիկավոր լոբով պաշտետ
Տոնական լցոնած հավ
Բազուկով և հալած պանրով խավիար
Բազուկով խավիար
Դդմիկով տորթ