Բազուկով և հալած պանրով խավիար

Անի Նալբանդյան · փետրվար 18 2017
Դիտումներ 4399

Բազուկով պատրաստվող ուտեստները զարմացնում են իրենց պարզությամբ և օգտակարությամբ: ԸՆդամենը մի քանի մթերք և Ձեր ձմեռային վիտամինները պատրաստ են:

Բաղադրությունը`

  • 2 հատ բազուկ
  • 1 հատ գազար
  • 5-6 հատ նեխուր
  • 1 հատ սոխ
  • 3 ատամիկ սխտոր
  • համեմի սերմ
  • համեմ
  • ձեթ
  • սև պղպեղ
  • կարմիր պղպեղ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը`


1.Սոխը և նեխուրը մանր կտրատել և տապակել ձեթով մինչև թափանցիկ դառնալը:
2.Ավելացնել քերած գազարը, տապակել 5-7 րոպե, ապա ավելացնել քերած բազուկը: Եփել 20-30 րոպե: Համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղով, համեմի սերմով և ճզմած սխտորով: Տապակել ևս 2-3 րոպե: Վերջում ավելացնել հալած պանիրը, խառնել մինչև համասեռ զանգված ստանալը և անջատել կրակը: Կարելի է մատուցել ինչպես տաք, այնպես էլ սառը վիճակում: Կարելի է մատուցել հացի, ձլավների կամ էլ մսի հետ::
Բարի ախորժակ

գազարսխտորսառը խոտիկներհալած պանիրբազուկնեխուր

Նմանատիպ գրառումներ
Տոնական լցոնած հավ
Դդմիկով տորթ
Քարաճիկով աղցան
Դդմիկով և գազարով աղցան
Կանաչ լոբով և գազարով աղցան
Բանջարեղենային միքս
Հավի կրծքամսով և լավաշով սամոսա
Հավի կծու սրտիկներ
Կարմիր լոբով աղցան
Հավի մսով և կաղամբով տեֆտելիա
Դդմիկով կոտլետ
Սպանախով աղցան
Գազարով և լապշայով աղցան
Կորեական գազարը մսով
Տապակած գազար