Բաղադրությունը`

  • 3 հատ ձու
  • 1 բաժակ շաքարավազ
  • 1 բաժակ կաթ
  • 100 գրամ կարագ
  • 1 թ/գ փխրեցուցիչ
  • 1 թ/գ վանիլին
  • 1,5-2,5 բաժակ ալյուր
  • 5 ճ/գ կակաո

Պատրաստման եղանակը`


1․Ջեռոցը տաքացնել 170 աստիճան։
2․Ձվերը և շաքարավազը հարել իրար հետ։ Երբ կստացվի համասեռ զանգված, ավելացնել սենյակային ջերմաստիճանի կարագը և շարունակել հարել։ Ավելացնել կաթը, փխրեցուցիչը, վանիլինը և կակաոն։ Շարունակել հարել մինչև համասեռ զանգված ստացվի։
3․Ալյուրը քիչ-քիչ ավելացնել այնքան, որ ստացվի ծորացող փափուկ խմոր։
4․Տապակը պատել բուսայուղով և եփել նախօրոք տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե։ Պատրաստ լինելը կարելի է ստուգել փայտիկով։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


1.Ցանկության դեպքում կարող եք կրեմ կամ գլազուր քսել բիսկվիտի վրա։

ձու շաքարավազ կարագ կակաո ալյուր փխրեցուցիչ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Կիտրոնով թխվածք

Տորտինո

Էկլեր

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Շոկոլադե կեքս

Շոկոլադե տորթ

Լեբկուխեն

Սև հաղարջով մաֆին

Գազարով կեքս

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Կեֆիրով թխվածք

Տորթ <<Պանչո>>

Գազարով տորթ

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Շոկոլադով կեքսեր

Սրտաձև միջուկով կեքս

Սալորով թխվածք

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Սև հաղարջով կեքս

Պասի թխվածքաբլիթ

Ծիրանով բիսկվիտ

Տիրամիսու

Ելակով ալադի

Բալը ձյան տակ

Նուտելայով բրաունի

Թաց շոկոլադե թխվածք

Հաղարջով ալադի

Սրտաձև էկլեր

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Բանանով հաց

Շառլոտկա

Բազուկով չեխական դերունի

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Ձվով տապակած թելուկ

Միջինք (Տապլա)

Կոլդունի

Գազարով թխվածքաբլիթ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Lյարդով տորթ

Տապակած մանդակ

Ամերիկյան Փանքեյք

Ռուլետ <<Վագրային>>

Մաղադանոսով կոտլետ

Դդմիկով կոտլետ

Նրբություն

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Վարսակի շիլա

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Սոբա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Մսով կոտլետ

Ձվով տապակած շրեշտ

Ավելուկով ոսպապուր

Չիչխանով կոկտեյլ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Հոնով և տանձով ջեմ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Կարտոֆիլով տորթ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Կուլչա

Գազարով և լապշայով աղցան

Գլուխ սոխով ալադի

Սամոսա

Ամանորյա

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Աղցան <<Արքայազն>>

Տնային կոնֆետներ

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Ղազան խորոված

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Լավաշով իշխան

Արագ պատրաստվող միս

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Տապակած խառը բանջար

Սպանախով ձվածեղ

Դերունի

Կատալոնական աղցան

Սև հաղարջը ձմռան համար

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Ելակը բալզամիկ քացախով

Մածունով թխվածքաբլիթ

Դանդուռով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Կաթով կարտոֆիլ