Բաղադրությունը`

  • 3 հատ ձու
  • 1 բաժակ շաքարավազ
  • 1 բաժակ կաթ
  • 100 գրամ կարագ
  • 1 թ/գ փխրեցուցիչ
  • 1 թ/գ վանիլին
  • 1,5-2,5 բաժակ ալյուր
  • 5 ճ/գ կակաո

Պատրաստման եղանակը`


1․Ջեռոցը տաքացնել 170 աստիճան։
2․Ձվերը և շաքարավազը հարել իրար հետ։ Երբ կստացվի համասեռ զանգված, ավելացնել սենյակային ջերմաստիճանի կարագը և շարունակել հարել։ Ավելացնել կաթը, փխրեցուցիչը, վանիլինը և կակաոն։ Շարունակել հարել մինչև համասեռ զանգված ստացվի։
3․Ալյուրը քիչ-քիչ ավելացնել այնքան, որ ստացվի ծորացող փափուկ խմոր։
4․Տապակը պատել բուսայուղով և եփել նախօրոք տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե։ Պատրաստ լինելը կարելի է ստուգել փայտիկով։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


1.Ցանկության դեպքում կարող եք կրեմ կամ գլազուր քսել բիսկվիտի վրա։

ձու շաքարավազ կարագ կակաո ալյուր փխրեցուցիչ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Կիտրոնով թխվածք

Տորտինո

Շոկոլադե կեքս

Շոկոլադե տորթ

Էկլեր

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Տորթ <<Պանչո>>

Գազարով կեքս

Գազարով տորթ

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Լեբկուխեն

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Սրտաձև միջուկով կեքս

Կեֆիրով թխվածք

Սալորով թխվածք

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Շոկոլադով կեքսեր

Սև հաղարջով մաֆին

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Ելակով ալադի

Ծիրանով բիսկվիտ

Սև հաղարջով կեքս

Շառլոտկա

Պասի թխվածքաբլիթ

Սրտաձև էկլեր

Բանանով հաց

Նուտելայով բրաունի

Հաղարջով ալադի

Թաց շոկոլադե թխվածք

Տիրամիսու

Բալը ձյան տակ

Գազարով թխվածքաբլիթ

Ամերիկյան Փանքեյք

Տապակած մանդակ

Միջինք (Տապլա)

Բազուկով չեխական դերունի

Մաղադանոսով կոտլետ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Ձվով տապակած թելուկ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Կոլդունի

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Ռուլետ <<Վագրային>>

Նրբություն

Դդմիկով կոտլետ

Lյարդով տորթ

Ձվով տապակած շրեշտ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Սոբա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Ամանորյա

Ավելուկով ոսպապուր

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Տնային կոնֆետներ

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Սև հաղարջը ձմռան համար

Բանանով հաց (Վեգան)

Վեգան Վաֆլի

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Դանդուռով ձվածեղ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Վարսակի շիլա

Աղցան <<Արքայազն>>

Մսով կոտլետ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Սամոսա

Բրոկոլիով ձվածեղ

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Տապակած խառը բանջար

Գլուխ սոխով ալադի

Ղազան խորոված

Ելակը բալզամիկ քացախով

Լավաշով իշխան

Կատալոնական աղցան

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Դերունի

Սպանախով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Հոնով և տանձով ջեմ

Չիչխանով կոկտեյլ

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Կարտոֆիլով տորթ

Կաթով կարտոֆիլ

Գազարով և լապշայով աղցան

Կուլչա

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Արագ պատրաստվող միս