Բաղադրությունը`

  • 3 հատ ձու
  • 1 բաժակ շաքարավազ
  • 1 բաժակ կաթ
  • 100 գրամ կարագ
  • 1 թ/գ փխրեցուցիչ
  • 1 թ/գ վանիլին
  • 1,5-2,5 բաժակ ալյուր
  • 5 ճ/գ կակաո

Պատրաստման եղանակը`


1․Ջեռոցը տաքացնել 170 աստիճան։
2․Ձվերը և շաքարավազը հարել իրար հետ։ Երբ կստացվի համասեռ զանգված, ավելացնել սենյակային ջերմաստիճանի կարագը և շարունակել հարել։ Ավելացնել կաթը, փխրեցուցիչը, վանիլինը և կակաոն։ Շարունակել հարել մինչև համասեռ զանգված ստացվի։
3․Ալյուրը քիչ-քիչ ավելացնել այնքան, որ ստացվի ծորացող փափուկ խմոր։
4․Տապակը պատել բուսայուղով և եփել նախօրոք տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե։ Պատրաստ լինելը կարելի է ստուգել փայտիկով։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


1.Ցանկության դեպքում կարող եք կրեմ կամ գլազուր քսել բիսկվիտի վրա։

ձու շաքարավազ կարագ կակաո ալյուր փխրեցուցիչ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Տորտինո

Կիտրոնով թխվածք

Շոկոլադե կեքս

Էկլեր

Շոկոլադե տորթ

Սև հաղարջով մաֆին

Կեֆիրով թխվածք

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Շոկոլադով կեքսեր

Գազարով տորթ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Լեբկուխեն

Տորթ <<Պանչո>>

Գազարով կեքս

Ելակով ալադի

Սրտաձև էկլեր

Շառլոտկա

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Նուտելայով բրաունի

Բալը ձյան տակ

Սև հաղարջով կեքս

Ծիրանով բիսկվիտ

Հաղարջով ալադի

Պասի թխվածքաբլիթ

Տիրամիսու

Բանանով հաց

Թաց շոկոլադե թխվածք

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Ռուլետ <<Վագրային>>

Lյարդով տորթ

Բազուկով չեխական դերունի

Ձվով տապակած թելուկ

Ամերիկյան Փանքեյք

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Միջինք (Տապլա)

Մաղադանոսով կոտլետ

Կոլդունի

Գազարով թխվածքաբլիթ

Դդմիկով կոտլետ

Նրբություն

Տապակած մանդակ

Կաթով կարտոֆիլ

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ

Վարսակի շիլա

Մսով կոտլետ

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Ձվով տապակած շրեշտ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Ավելուկով ոսպապուր

Սպանախով ձվածեղ

Հոնով և տանձով ջեմ

Չիչխանով կոկտեյլ

Սոբա

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Բրոկոլիով ձվածեղ

Սամոսա

Գազարով և լապշայով աղցան

Գլուխ սոխով ալադի

Աղցան <<Արքայազն>>

Ղազան խորոված

Կուլչա

Կարտոֆիլով տորթ

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Տնային կոնֆետներ

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Ամանորյա

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ելակը բալզամիկ քացախով

Լավաշով իշխան

Արագ պատրաստվող միս

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Տապակած խառը բանջար

Կատալոնական աղցան

Սև հաղարջը ձմռան համար

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Մածունով թխվածքաբլիթ

Դանդուռով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Դերունի