Բաղադրությունը`

  • 3 հատ ձու
  • 1 բաժակ շաքարավազ
  • 1 բաժակ կաթ
  • 100 գրամ կարագ
  • 1 թ/գ փխրեցուցիչ
  • 1 թ/գ վանիլին
  • 1,5-2,5 բաժակ ալյուր
  • 5 ճ/գ կակաո

Պատրաստման եղանակը`


1․Ջեռոցը տաքացնել 170 աստիճան։
2․Ձվերը և շաքարավազը հարել իրար հետ։ Երբ կստացվի համասեռ զանգված, ավելացնել սենյակային ջերմաստիճանի կարագը և շարունակել հարել։ Ավելացնել կաթը, փխրեցուցիչը, վանիլինը և կակաոն։ Շարունակել հարել մինչև համասեռ զանգված ստացվի։
3․Ալյուրը քիչ-քիչ ավելացնել այնքան, որ ստացվի ծորացող փափուկ խմոր։
4․Տապակը պատել բուսայուղով և եփել նախօրոք տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե։ Պատրաստ լինելը կարելի է ստուգել փայտիկով։
Բարի ախորժակ

Հուշում`


1.Ցանկության դեպքում կարող եք կրեմ կամ գլազուր քսել բիսկվիտի վրա։

ձու շաքարավազ կարագ կակաո ալյուր փխրեցուցիչ Թխվածքներ և տորթեր

Նմանատիպ գրառումներ

Կիտրոնով թխվածք

Տորտինո

Թխվածք <<Դարչինով տանձ>>

Շոկոլադե կեքս

Էկլեր

Շոկոլադե տորթ

Սալորով թխվածք

Սև հաղարջով մաֆին

Կեֆիրով թխվածք

Գազարով կեքս

Մրգային թխվածքաբլիթ վարսակի փաթիլներով

Գազարով տորթ

Լեբկուխեն

Շոկոլադով կեքսեր

Նարնջով թխվածքաբլիթ

Սրտաձև միջուկով կեքս

Չիչխանով և դառը շոկոլադով տարտ

Տորթ <<Պանչո>>

Նուտելայով բրաունի

Բալը ձյան տակ

Տիրամիսու

Շառլոտկա

Սև հաղարջով կեքս

Ծիրանով բիսկվիտ

Սրտաձև էկլեր

Վարսակի փաթիլներով և կոկոսի քերուկով թխվածքաբլիթ

Ելակով ալադի

Բանանով հաց

Հաղարջով ալադի

Պասի թխվածքաբլիթ

Թաց շոկոլադե թխվածք

Վարսակի փաթիլների մեջ թաթախված պանրիկներ

Խաշած կարտոֆիլով կոտլետ

Lյարդով տորթ

Ռուլետ <<Վագրային>>

Մաղադանոսով կոտլետ

Բազուկով չեխական դերունի

Ձվով տապակած թելուկ

Ձուն <<զամբյուղներ>>-ի մեջ

Սնկով և բրոկոլիով թխվածք

Դդմիկով կոտլետ

Միջինք (Տապլա)

Կոլդունի

Գազարով թխվածքաբլիթ

Տապակած մանդակ

Ամերիկյան Փանքեյք

Բանանով հաց (Վեգան)

Ծնեբեկով և դդմիկով ձվածեղ

Չիչխանով կոկտեյլ

Վայրի ծնեբեկով ձվածեղ

Հոնով և տանձով ջեմ

Վեգան վաֆլի

Ձվով տապակած շրեշտ

Ավոկադայով և ձվով նախաճաշ

Հունական աղցան <<Հելեն>>

Վարսակի շիլա

Սոբա

Ավելուկով ոսպապուր

Ձվածեղ <<Լիսաբոն>>

Փխրեցուցիչ / Разрыхлитель

Մսով կոտլետ

Բանանով և վարսակի փաթիլներով թխվածքաբլիթ

Արագ պատրաստվող միս

Կուլչա

Կարտոֆիլով տորթ

Գազարով և լապշայով աղցան

Սամոսա

Ղազան խորոված

Գլուխ սոխով ալադի

Ձվով աղցան-նախաճաշ

Ամանորյա

Աղցան <<Արքայազն>>

Նշով տորթ անանասի միջուկով

Տնային կոնֆետներ

Խմորիչով պատրաստած պիցցա

Հավի մսով աղցան <<Ամենա-Ամենա>>

Նախաճաշ <<Մինի Պիցցա>>

Ելակը բալզամիկ քացախով

Ձվով տապակած խնջլոզ (Աստղաշուշան)

Լավաշով իշխան

Տապակած խառը բանջար

Դերունի

Կաթով կարտոֆիլ

Սպանախով ձվածեղ

Մայոնեզ տնային պայմաններում

Բրոկոլիով ձվածեղ

Մածունով թխվածքաբլիթ

Մաղադանոսով և լոլիկով ձվածեղ

Դանդուռով ձվածեղ

Լոլիկով և նրբերշիկով ձվածեղ

Սև հաղարջը ձմռան համար

Կարտոֆիլով և դդմիկով ձվածեղ