Դդումով կոտլետ
Հեղինակ՝ Անի Նալբանդյան / Նոյեմբերի 10 2015թԴիտումներ` 16482
1.Դդումը մաքրել և անցկացնել խոշոր քերիչով:
3.Ավելացնել նաև ձուն, ալյուրը, աղը և պղպեղը: Բոլորը միասին լավ խառնել:
4.Թավայի մեջ ձեթը տաքացնել, ճաշի գդալով խճողակից դնել տաքացրած ձեթի մեջ, կոտլետի տեսք տալ և երկու կողմից կարմրացնել: Պատրաստի կոտլետները դնել խոհանոցային անձեռոցիկի վրա, որպեսզի ավելորդ ձեթը քամվի:Կարելի է մատուցել և սառը, և տաք վիճակում:
Բարի ախորժակ
դդում սխտոր սամիթ Տաք ուտեստներ